fbpx

– З боку нісенітниця якась: сама була невірною і сама ж виставила за двері чоловіка, який не пив, не гуляв, – гірко посміхається Надя. – Але з моменту тієї розмови як подивлюся на чоловіка, так згадую його реакцію на моє зізнання!

За словами 29-річної Надії, її чоловік Ігор, тепер уже колишній, – людина стримана, мовчазна, скупа на емоції.

– Він старший за мене всього на три роки, але таке відчуття, що на всі 33! – ділиться Надя. – Разом ми були два роки з хвостиком. Спочатку все було непогано. Звичайно, і тоді Ігор не був емоційним базікою, але все ж я почувалася поряд з ним жінкою. На початку сімейного життя у нас теж було багато планів, задушевних розмов… Говорила здебільшого я, але Ігор уважно слухав, давав зворотний зв’язок. Але поступово це все зійшло нанівець. Подружній обов’язок перетворився саме в обов’язок, чоловік виконував його строго по суботах. Ніякого кохання я не відчувала, іноді мені здавалося, що я живу з ввічливим роботом. Мені дуже не вистачало емоцій! Розповідаю йому, яка у нас на роботі колотнеча, а він мені: «Оце так!» – і все! Я хотіла, щоб між нами була довіра, відвертість. Але чоловік як устриця, яку нічим не виманити з раковини.

Цим Надія пояснює те, що, відправившись на виїзний корпоративний тренінг, відповіла на упадання одруженого колеги.

– Зрозуміло, що серйозних намірів не було ні з чийого боку, – визнає невірна дружина. – Просто випили, потанцювали, захотілося збадьоритися, відчути себе жінкою. На ранок було трохи ніяково, звичайно, працювати ж ще з цією людиною. Я раптом подумала, що ніколи б так не вчинила, якби Ігор не поводився як відморожений! І вирішила, що він повинен розділити зі мною відповідальність. Мені спало на думку підбадьорити і його.

Повернувшись додому, Надя дочекалася зручного моменту і покаялася в тому, що «колезі вдалося її завоювати».

– У Ігоря заходили вилиці, стиснулися кулаки, але буквально через хвилину він взяв себе в руки і заявив: «Раз ти розповідаєш про це, значить, для тебе це в минулому. Я радий. Давай закриємо цю тему назавжди». І все!

Надя зізнається, що краще б чоловік емоційніше відреагував.

– Здоровий чоловік не може зберігати таку байдужість, коли йому дружина розповіла про невірність! А цей вже через хвилину мене пробачив! Психолог каже, що у нього просто таке самовладання, насправді йому було важко. Але звідки мені знати, чому саме йому важко? Чи не тому, що власного житла в столиці у нього немає, а зі мною йому зручніше ?!

Як би там не було, але після того зізнання дружини спільне життя виявилася недовгим – не минуло й місяця, як Надя виставила Ігоря за двері.

– З боку нісенітниця якась: сама була невірною і сама ж виставила за двері чоловіка, який не пив, не гуляв, – гірко посміхається Надя. – Але з моменту тієї розмови як подивлюся на чоловіка, так згадую його реакцію на моє зізнання! Мені було важко жити з холодною людиною, але з чоловіком, якого не чіпає навіть невірність, жити, виявляється, взагалі неможливо!

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page