fbpx

З ким зустрічався головний холостяк Великобританії до Меган Маркл: фото ефектних екс-дівчат принца

Весілля принца Гаррі і Меган Маркл відбудеться вже 19 травня, і світ вже затамував подих в очікуванні грандіозної події. Тим часом головний жених Британії прощається зі своїм холостяцьким життям, яке в нього було справді насиченим. Досить згадати його подружок!

Поки всі обговорюють наречених, ми вирішили згадати попередниць Меган Маркл – тих, хто свого часу зачарував принца Гаррі, але так і не дійшов з ним до вівтаря, пише Радіо Максимум

Челсі Дейві

З першою своєю “офіційною” дівчиною Гаррі познайомився, коли вони навчалися в сусідніх школах. Але тоді закоханим довелося розлучитися: Челсі вирушила вивчати юриспруденцію в ПАР, а її бойфренд залишився у Великобританії.

Читайте також: ПРИНЦЕСОЮ БУТИ НЕ ТАК ЛЕГКО: 10 РЕЧЕЙ, ВІД ЯКИХ МЕГАН МАРКЛ ПОВИННА ВІДМОВИТИСЬ ЗАРАДИ ШЛЮБУ З ПРИНЦОМ ГАРРІ

Роман був складним, парочка то розходилася, то мирилася – і все це з 2004 по 2011 роки. За цей час Гаррі встиг представити Челсі своїй знатній рідні, в тому числі й королеві. Дейві супроводжувала принца під час низки офіційних заходів, з нею він прийшов і на весілля принца Вільяма і Кейт Міддлтон. Саме ця подія стала останньою спільною появою закоханих.

Згодом Челсі зізнавалася, що вона не змогла впоратися з прискіпливою увагою громадськості. Зараз екс-дівчина принца не тільки успішний юрист, але і дизайнер своєї лінії аксесуарів. За її словами, вона і Гаррі “завжди будуть хорошими друзями”.

Крессіда Бонасьє

Період з 2012 по 2014 роки головний холостяк Великобританії провів з актрисою і танцівницею Крессідою Бонасьє, з якою познайомився завдяки своїй родичці – принцесі Євгенії. Вперше пара вийшла у світ під час одного з прийомів на честь прем’єри чергової серії “Бетмена”.

Здавалося, стосунки пари було дуже серйозними: Гаррі їздив з Крессідою на відпочинок, супроводжував дівчину на весіллі її сестри, брав на благодійні заходи, що проходили під його патронажем. Британці своїй схвалювали вибір принца, адже потенційна дружина мала гарну зовнішність і не була причетна до жодних скандалів.

Самій же дівчині, як вона розповіла після розриву, як і її попередниці, було занадто тісно і незатишно в рамках надмірної уваги з боку преси та громадськості. Інсайдери повідомляли, що причиною розриву стало її небажання дотримуватися строгих правил королівської сім’ї.

Якщо побувати в статусі “офіційної” подруги принца пощастило небагатьом, то в списку з позначкою “за чутками” імен куди більше. Пропонуємо освіжити в пам’яті, які романи приписували Гаррі, але підтвердження їх так і не було.

Моллі Кінг

Блондинка з групи Saturdays – ідеальний типаж принца, але досі невідомо, чи в них був роман. Пару бачили в одному з улюблених закладів Гаррі. Пізніше Моллі підтвердила, що спілкувалася з принцом, щоправда, єдине, що вона сказала: вони ходили на побачення. Втім, хоча з принцом у Моллі і не склалося, не можна сказати, що їй не пощастило в особистому житті. Пресі Кінг добре відома також як кохана моделі Девіда Ганді.

Флоренс Бруднелл-Брюс

Ще одна блондинка в донжуанському списку Гаррі – модель, з якою, судячи з усього, у нього був недовгий, але бурхливий роман. Стосунки з нею принцу приписували після розриву з Челсі Дейві.

Наталі Пінкхем

А ось задовго до знайомства з Челсі принц, знову ж таки з чуток, був закоханий в телеведучу Наталі Пінкхем. Кажуть, їх довго пов’язували дружні стосунки, і навіть під час одного з недовгих розставань з Дейві Гаррі подорожував Африкою разом з давньою подругою.

Керолайн Флек

Хоча ведуча британського шоу X Factor ніколи не вважалася дівчиною Гаррі офіційно, вона не заперечувала чуток про роман. За словами Флек, стосунки зруйнувалися, коли про них дізналася преса.

І це далеко не повний список красунь, яким приписували роман з Гаррі, але тепер це вже не так важливо, адже принца чекає подружнє життя із Меган Маркл.

You cannot copy content of this page