fbpx

З першого шматочку танеш в насолоді – лінивий торт Панчо, який не треба пекти: просто викласти

Торт Панчо без випічки – ідеальний рецепт для тих, хто не вміє пекти або не любить, або просто немає вільного часу. Просто, швидко, елементарно. Результат завжди чудовий. Помилитися неможливо, зіпсувати нічого не можна. Дуже смачно, дуже соковито і ніжно, пише Spisa.

Складові:

  • бісквіт (готові бісквіти в стандартній упаковці) – 1 упак .;
  • сметана (жирна, бажано 30%) – 1 кг;
  • цукор – 7 ст. л. (Можна коричневий);
  • ананас (консервований кільцями в банку) – 1 бан .;
  • горіхи волоські – 50 г;
  • шоколад темний – 50 г.

Приготування:

1. Сметану перекласти в глибоку миску або в каструлю і збити міксером хвилинки дві. Потім додати цукор і збивати далі до повного розчинення цукрового піску. За часом це займе близько п’яти хвилин.

2. Підготувати інші продукти. Ананас нарізати, горіхи подрібнити в блендері, я люблю, коли дрібніші, бісквітні коржі нарізати кубиками 1х1 см, можна 1,5 см, але бажано – не більше. А взагалі необов’язково брати саме коржі, підійде і кекс звичайний, і навіть паска. Тільки видаліть тоді всякі непотрібні добавки у вигляді родзинок, цукатів і т. д.

3. Підготовчі роботи закінчені, можна приступити до складання торта. В окрему миску покласти кілька ложок сметанного крему, жменю бісквітних кубиків, акуратно перемішати, намагаючись не перетворити все в кашу.

4. І починаємо викладати на тарілку. Спочатку шар бісквіта зі сметаною, потім ананас, потім горіхи і т. д., поступово утворюючи конус.

Читайте також:Шоколадний торт за 5 хвилин – завжди роблю, коли мало часу, а сім’я в захваті

Якщо ви зовсім на кухні новачок, то і не городьте город з цим конусом, викладайте просто у вигляді звичайного круглого пирога. На смаку це не відіб’ється, а викладати простіше.

5. Поступово збираємо шар за шаром, поки не виросте горбик. Сметанний крем, який залишився, вимацькуємо по краям.

6. І заключний штрих. Розтопити в мікрохвильовці шоколад і полити зверху на торт. Все готово, але їсти поки не можна. Він повинен постояти хоча б години три в холодильнику.

Елементарне приготування і дивовижний смак!

Обов’язково діліться рецептом з друзями!

You cannot copy content of this page