fbpx

З появою нової няні для дитини поведінка чоловіка явно змінилась. Оксана підозрювала найгірше, тому встановила приховану камеру. Побачене здивувало, обурило, і насмішило жінку

Після появи в домі няні для маленької дитини, Оксана помітила явні зміни в поведінці чоловіка. Оксанина робота передбачала нічні зміни, няня була потрібна, аби вкладати Тарасика та бути поруч вночі.

Порадившись з подругою, Оксана вирішила встановити вдома приховану камеру, аби підтвердити підозри Вона не змогла б пробачити зради, а докази в процесі розлучення потрібні.

Встановивши камеру з важкими думками пішла працювати. Наступного дня не бігла – летіла додому переглянути запис.

Побачене здивувало, обурило, і насмішило жінку.

Няня не могла впоратись з дитиною. Чоловік заспокоював і няню і малого. Врешті пообіцявши нічого не казати дружині відправив жінку додому.

Малого він довго носив на руках заспокоюючи і заколисуючи. Врешті заснули вони вдвох в будиночку, який зробили з простирадла і подушок.

Вранці, чоловік погодував і зібрав Тарасика до садочку. Своє ліжко зім’яв, а малого навпаки – акуратно застелив. Все, аби Оксана не здогадалась, що няня була відсутня.

Няню Оксана таки звільнила, прибуткову роботу з нічними змінами змінила. А в чоловіка закохалась ще більше. Як приємно, коли найрідніші приємно дивують.

Копіювання тексту без гіперпосилання на intermarium.news заборонене

Головне фото ілюстративне з вільних джерел

You cannot copy content of this page