fbpx

З’явилось нове звучання: Мережу підкорив неймовірний кавер на пісню MELOVIN’a

Не встиг світ оговтатись після Євробачення 2018, як мережу почали підкорювати переспіви композицій, які звучали в Лісабоні. Так, у пісні MELOVIN’a “Under The Ladder” з’явилось нове звучання, пише 24 канал.

Як відомо, 12 травня у Португалії відбувся фінал Євробачення 2018. У конкурсу за перемогу поборолись 26 вокалістів, які представили на головній сцені яскраві номери та пісні. За результатами голосування перемогу здобула Нетта Барзілай з Ізраїлю. В п’ятірку кращих також ввійшли представники Кіпру, Австрії, Німеччини та Італії.

Не менш запальний виступ на Євробаченні 2018 був у конкурсанта від України – MELOVIN’a. Хоч вокаліст не зумів підкорити експертне журі, глядачів просто зачарувала яскрава пісня з містичним номером. За загальними результатами голосування, MELOVIN посів 17 місце.

Після конкурсу українця радо зустріли на Батьківщині, а в мережі з’явився флешмоб в підтримку співака. Люди не тільки із захватом коментували запальний виступ на Євробаченні, але й дали нове звучання його пісні. Так, на фан-сторінці MELOVIN’а з’явився запис мелодії “Under The Ladder”, яку музиканти виконали на бандурі та гітарі.

Читайте також: MELOVIN відкрив фінал Євробачення 2018 – відео неймовірного виступу

Понад 70 тисяч користувачів мережі вподобали кавер на пісню MELOVIN’а. Люди із захопленням коментували виступ музикантів та відзначили майстерність двох українських віртуозів.

You cannot copy content of this page