fbpx

За двадцять років спільного життя було нажито чимало, тут і нерухомість, і мотоцикли і улюблений автомобіль Василя, який він придбав півтора роки тому. «Все що завгодно, тільки не мотоцикли і авто» – розмірковував чоловік

Уже кілька днів Василь перебував у піднесеному настрої, адже зовсім скоро закінчиться це «болото» і «туга зелена» від перебування у шлюбі з некоханою жінкою.

Стосунки давно вижили себе, залишився лише офіціоз спільного походу на сімейні заходи, весілля і корпоративні зустрічі. А на стороні Василя завжди чекала білява фея Анничка, в яку дорослий чоловік закохався два роки тому і намагався зробити все, щоб подружка ні в чому не мала потреби.

Коли трапилася чергова розбірка з дружиною, Вася оголосив про своє рішення розлучитися:

«Ми давно чужі люди. Чого ти чекаєш і хочеш від мене? Кохання? Ти забула на яких умовах ми одружилися? У мене є інша жінка, тому пора закінчувати цей цирк».

Ошелешена дружина у пориві злості відповіла: «Тоді ми все майно ділимо, від постільної білизни, до квартир і твоєї машини».

За двадцять років спільного життя було нажито чимало, тут і нерухомість, і мотоцикли і улюблений автомобіль Василя Porsche Cayenne, який він придбав півтора роки тому.

«Все що завгодно, тільки не мотоцикли і авто» – розмірковував чоловік.

Ідея зберегти «улюблені іграшки» прийшла дуже швидко, адже є Анничка, а це значить, що можна все переоформити на неї, поки не закінчиться процес розлучення.

Так білява фея стала щасливою власницею цілого автопарку. Тепер дівчина сама частенько каталася на Porsche, поки конспіратор Вася прикидався бідним і їздив на пошарпаній Kia, яку колись подарував Ганні.

Чоловік повністю довіряв коханій і був не проти, коли Аня на його автомобілі відправилася погостювати до «рідної тітки» на тиждень-другий.

Поїхала і пропала. Васько дзвонив, щоб дізнатися, як доїхала, як її зустріли, але номер дівчини був недоступний. Відтоді минуло три місяці, і тільки зараз чоловік усвідомив, куди влип.

Анничка виявилася непростою дівчинкою. До “тітоньки”, до якої вона їхала, виявилася авто дилером, який і виміняв Анничці Porsche на іншу іномарку, яку вона згодом здала на шрот.

Так тікаючи від «побутової трясовини» з некоханою дружиною, Василь позбувся машини, яку так старанно намагався врятувати від розділу.

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page