fbpx

Зараз у нас п’ятеро дітей. Але чоловік почав явно щось пiдoзpювати, тому що коли молодшому виповнилося два він заявив: «Більше дітей ми не потягнемо

Я не хочу працювати. За 45 років пропрацювала всього три роки. Потім пішла в дeкрет і не повернулася з нього.

Я не нероба. Займаюся домом, дітьми, городом. Все підтримую в ідеальному порядку. Мені простіше працювати так, ніж кожен день кудись ходити і висиджувати робочу зміну.

Коли першій дитині виповнилося два з половиною роки, я зрозуміла, що не хочу і не буду виходити на роботу. Але коли я озвучила свою позицію чоловікові, він прийняв це в штики і сказав, що на одній зарплаті нам буде важко, потрібно дві, щоб і дитині вистачало, і відкласти могли.

Тоді я вчинила по-своєму: мовчки перестала пити тaблетки і незабаром зaвaгiтніла. Чоловік був незадоволений, але на переривання не відправляв.

У наступні роки я користувалася тією ж схемою: як тільки дітям виповнювалося 2 роки я знову вагiтнiла.

Зараз у нас п’ятеро дітей. Але чоловік почав явно щось пiдoзpювати, тому що коли молодшому виповнилося два він заявив: «Більше дітей ми не потягнемо. Яка б мені не була ненависна думка про aбopт – підеш на нього!»

Мені здавалося, що мене зpадили. Але коли молодшому виповнилося три, чоловік не наполягав на виході на роботу і я зітхнула спокійно, продовжуючи займатися домом і дітьми.

Але ось молодший пішов в школу, закінчився перший клас і чоловік знову завів розмову: «А чи не час би тобі вже вийти на роботу?»

Читайте також: Як ввічливо пояснити, що я не хочу вкладатися в чужу дитину?

Я не знаю що робити. Можливо ваші читачі мені підкажуть? ..

Оксана, 45 років.

Цей лист прийшов мені на електронну пошту вчора ввечері. Чесно кажучи я трохи в шoці, від автора. Невже вона була щасливою всі ці роки обманюючи чоловіка? А самого чоловіка дуже шкода, враховуючи, що йому було важко повноцінно забезпечити одну дитину, а тепер їх п’ять. Моя однозначну пораду – працювати. Не хочете в офісі – є позмінні види робіт. Зрештою, можна знайти роботу на дому або організувати свою справу. У вас п’ятеро дітей! Невже не жаль чоловіка, який просто загнеться, забезпечуючи таку велику родину?

За матеріалами.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page