fbpx

Завдяки зв’язкам, розлучили нас дуже швидко і тихо. Мені довелося виплатити йому суму, щоб не ділити будинок, куплений на мої гроші, але після весілля. Ось так і закінчилося моє сімейне життя

У моєму житті завжди на першому місці стояла кар’єра, а потім вже все інше. І ось, коли план був здійснений, і я мала прекрасну роботу і дохід, стала замислюватися про сім’ю. Дуже мріяла про хорошого чоловіка і дітей. Мріяла про просте жіноче щастя.

І якось все склалося вже дуже швидко, легко. У мене була впевненість в тому, що це моя доля. У 39 років я стала дружиною і мамою. Чого ще бажати. Роботу я не кидала, так як могла собі дозволити найняти няню для дитини. Ось тільки чоловік якось став поводитися не так

Моя посада зобов’язує мене до постійного професійного росту, особистісного розвитку та безперервного руху вперед. Так мені це цікаво було завжди. Розуміння, що ти постійно удосконалюєшся і стаєш все кращою і кращою, дає тобі великі можливості для успіху. Я цілими днями сиділа на роботі. Адже тепер я ще відповідаю і за маленького чоловічка, який повністю від мене залежний. Намагалася.

Чоловік, як виявилося, переслідував зовсім інші цілі. Після появи дитини і мого виходу на роботу, він запропонував мені себе в якості господаря на перший час, поки ми переконаємося, що няня добре ставиться до малюка. Я була здивована такому повороту подій, але нічого не запідозрила і дала свою згоду.

І цей час розтягнувся майже на цілий рік. Чоловік не намагався шукати роботу. Його все влаштовувало. А чому б і ні. Дружина прекрасно заробляє. За дитиною стежить няня. А у нього цілий день вільний. Ні турбот, ні клопотів. Добре влаштувався.

Але мене такий розподіл обов’язків не влаштовував. Я кілька разів домовлялася йому про співбесіди. Йому залишалося тільки піти і переговорити. І що ви думаєте, він пішов? Так жодного разу. У чоловіка, якимось неймовірним чином, раптово випливали невідкладні справи, і він ігнорував усі мої домовленості. Це ж які такі невідкладні справи, якщо у тебе кожен день повністю вільний?! Але міняти свою тактику чоловік не збирався. Його цілком влаштовувало неробство і свобода дій.

Після чергового такого вчинку, зрозумівши, що ця людина думає тільки про себе, я подала на розлучення. Завдяки зв’язкам, розлучили нас дуже швидко і тихо. Мені довелося виплатити йому суму, щоб не ділити будинок, куплений на мої гроші, але після весілля. Ось так і закінчилося моє сімейне життя, не встигнувши початися. Але ж мені вже 40 років.

Тепер у мене все добре. Мама переїхала до мене. Займається дитиною. Няню я вирішила залишити, вже дуже хороша жінка виявилася. Та й мамі легше по господарству.

Але мене хвилює одне питання. Чи можна зустріти справжнього чоловіка в моєму віці?

Адже так хочеться бути бажаною і коханою. І зовсім немає бажання знову опинитися поруч з таким, як мій екс.

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page