fbpx

Зазвичай чоловіки ображаються, коли я прошу подарувати дорогий подарунок. Краса що, безкоштовна?

Чомусь побутує думка, що якщо дівчина просить, чи навіть вимагає від чоловіків дорогих подарунків, то вона пристосуванка і ще ряд всяких не найкращих стереотипів.

Типу, я ж тебе і так кохаю, за ручку гуляти воджу – чого тобі ще не вистачає? Але чоловіки забувають або навіть не хочуть вникати, скільки дівчата витрачають на те, щоб мати чудовий вигляд і їм сподобатися.

Знаєте, скільки зараз коштує манікюр, педикюр, стрижка і фарбування волосся, масаж та послуги косметолога. Це я перерахувала тільки елементарне, не кажучи вже про модний одяг, косметику, аксесуари, парфумерію. І не треба заїжджених фраз, що кохають не за зовнішність. Це все казки, зустрічають по одягу, і це незаперечний факт.

Тому я не бачу нічого поганого, коли чоловік витрачається на свою панночку. Тим самим він дає зрозуміти, що вона йому не тільки не байдужа, але і дорога. Чим більше вкладаєш, тим більше цінуєш – така моя думка.

І хіба не приємно побачити щасливу посмішку на обличчі своєї коханої, мені здається, це просто безцінний момент. Тому, чоловіки, не скупіться, даруєте своїм дівчатам дорогі подарунки, і буде вам щастя.

Марина, 27 років.

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page