fbpx

Здавалось, так жасливо у парі вони й житимуть, але нещодавно мов грім з ясного неба новина про розлучення. Чоловік просто зібрав речі і пішов. А все почалось з простого, на перший погляд, прохання свекрухи.

У Оленки життя чітко розплановане, все в ньому має свою ціну чітку і конкретну. Займає одну з керівних посад у великій фірмі, має чоловіка і півторарічну доньку. Чоловік з простої родини зірок з неба не дістає, але за дружиною тягнеться. За донькою, під постійним Оленкиним контролем, наглядає няня.

І все життя їхньої родини підпорядковане чіткому плану і графіку. Здавалось, так буде завжди, але нещодавно мов грім з ясного неба новина про розлучення. Чоловік просто зібрав речі і пішов. А все почалось з простого, на перший погляд, прохання свекрухи.

Жінці знадобились гроші. У минулому році подруга її їздила в санаторій, і повернулася оновленою. Відпочила, підлікувалася, а найголовніше, нарешті вирішила проблеми зі спиною. В цьому році знову зібралася їхати, і кличе з собою свекруху. Та дуже захотіла – з подругою з’їздити удвох було б здорово, та й підлікуватись потрібно.

Одна проблема – грошей на таку поїздку у свекрухи немає. І вона звернулася до сина.

– Ні, ти уявляєш? – обурюється Олена. – Мені грошей просто так, тільки тому, що я хочу не дасть ніхто. А чому свекрусі ми повинні? Я сказала – хоче грошей, нехай відпрацьовує!  Візьме онучку на себе на місяць, а ми няні заслужену відпустку дамо. Нехай приходить до нас щодня до восьмої ранку, краще навіть раніше хвилин на десять, готує сніданок дитині, веде гуляти, потім басейн, потім обід. Вечерю приготує. Мені не потрібно, я не їм після шостої – своєму синові і онучці! Саме за такий об’єм роботи ми платимо няні, навіт трохи менше ніж просить свекруха

– І ти реально їй так сказала? І що вона?

– Образилась! Ніби я їй запропонувала щось непристойне. Не треба мені ваших грошей, тоді, каже. Ну, не треба так не треба, забули. А от чоловіка ніби підмінили. Уявляєш, він до мене навіть голос зависив. А потім назвавши безсердечною машиною грюкнув дверима і пішов, навіть речі не брав.

З тієї розмови минуло майже пів року. Оленка розлучена, причому винною себе не вважає. Її життя знову чітко розплановане, але вже без нерозумного чоловіка

Текст підготували – intermarium.news

Головне фото – firestock.ru

You cannot copy content of this page