fbpx

Здавалось життя налагодилось, аж ось мій шеф заявив, що надумав розлучитись з дружиною заради мене. Тобто зі статусу коханої трохи недосяжної і загадкової жінки, яку він відвідував три рази на тиждень, я повинна перетворитись на його четверту дружину?

Ще з першого робочого дня, я відчувала особливий інтерес до своєї персони. Антон Андрійович, часто виявляв симпатію, прощав дрібні проколи і запізнення. А якось після корпоративу, натякнув, що моя прихильність допомогла б швидко просунутися службовими сходами, отримати новий, гідний оклад, а в перспективі навіть перевестися в головний офіс. Взагалі, він старший від мене на добрих тридцять років і раніше я навіть не поглянула б в його бік, але після того, як від мене пішов чоловік, щось в середині мене безповоротно змінилось?

Я рішуче прийняла чергове запрошення в ресторан. На мій подив, цей вечір став одним з кращих в моєму житті. Я вперше перебувала в такому шикарному місці, жива музика, величезний букет квітів, французьке ігристе, і страви середземноморської кухні – були уособленням всього, що я не могла собі дозволити. А в кінці мене чекав приємний сюрприз, маленька коробочка, з моїм першим в житті діамантом. Після цього я остаточно перестала сумніватися, і через деякий час, ми стали зустрічатися.

Антон Андрійович виявився надзвичайно чесною людиною, і з надлишком виконав всі свої обіцянки. І нехай мої ночі тепер не були такими довгими, життя явно засяяло новими фарбами. Я більше не турбувалася про завтрашній день, не переживала, за що буду жити, адже новий коханий повністю забезпечував мене. Свою зарплату стала витрачати тільки на себе і свої задоволення. Модний одяг, гарні салони, фітнес-клуби – тепер все це було мені по кишені. Я, нарешті відчула себе справжньою жінкою. Можна засуджувати мене і тисячу разів звинувачувати в непорядності, але я все одно ні про що не шкодую. Будемо чесні, кожна друга жінка мріє про таке життя.

Здавалось життя налагодилось, аж ось мій шеф заявив, що надумав розлучитись з дружиною заради мене. Тобто зі статусу коханої трохи недосяжної і загадкової жінки, яку він відвідував три рази на тиждень, я повинна перетворитись на його четверту дружину?

Якщо чесно, пропозиція дуже заманлива, адже жодна з колишніх дружин не шкодує про свій шлюб і зараз живуть і приспівують у власних квартирах, які їм залишає мій коханий. Але… Я сама щойно розлучилась і прекрасно розумію, що таке шлюб. Це ж вийду я заміж і буду свого благовірного від кожної секретарки оберігати? Воно мені треба?

От, що робити, а? Не хочу втрачати такого чоловіка, але й заміж не хочу.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головне фото – firestock.

You cannot copy content of this page