fbpx

Жінка, притулившись носом до скла, дивилася у вікно. З під’їзду вийшов розкішний чоловік. Підійшовши до красивого спортивного автомобіля, припаркованого біля будинку, він дбайливо посадив на переднє сидіння Люську з третього під’їзду. Люську! Цю розлучену з нестерпним характером

Нічого не розумію я в цьому житті, нічого. І що цим чоловікам тільки треба?

Працюю, сама себе забезпечую повністю. Квартиру власну маю і машину.

За собою доглядаю, звичайно. Пілінги, креми, масочку, міцелярну водичку, лосьйони, тоніки… Шкіра світиться, як шовк. Виблискує все: волосся, нігті, діаманти на пальцях.

Фігуру шліфую, звичайно. Ніяких складочок жиру на боках. Щотижня ходжу в спа-салон, фітнес-клуб, басейн. Веду здоровий спосіб життя, так.

Вранці пробіжки роблю. Не так, щоб сильно хочеться, але… чого не зробиш заради мотивуючих фоточок в Інстаграмі?

Харчуюся правильно: не дозволяю собі нічого мучного, солодкого, жирного. Не їм після шостою. Стежу за фігурою, кажу ж вам! Можете мені повірити, результат того вартий.

Силу-силенну грошей витрачаю на власний гардероб. Чоловіки ж люблять красиво одягнених жінок, правда? Ну ось я і намагаюся. Я вже не та курка, що не вилазить з поношених светрів і секондових джинсів, з зачуханим хвостиком на голові.

Нііііі! Я жінка. Така, якою і повинна бути справжня жінка, що живе в 21 столітті.

Ні, не подумайте, що я скаржуся. Тільки ось…

Мені скоро сорок років, а у мене – соромно зізнатися – зовсім немає чоловіка.

Ні, вимоги у мене не завищені. Досить того, що він – чоловік з гарною заробітною платою і з машиною, самодостатній і працьовитий. На цьому вимоги закінчуються.

І починаються питання.

Чому красива, розумна, некапризна, самодостатня жінка, яка вміє смачно готувати і не вимагає взамін нічого, крім кохання, залишається незатребуваною на ринку наречених?

Чому?! Що за вселенська несправедливість?

Жінка, притулившись носом до скла, дивилася у вікно. З під’їзду вийшов розкішний чоловік. Підійшовши до красивого спортивного автомобіля, припаркованого біля будинку, він дбайливо посадив на переднє сидіння Люську з третього під’їзду. Люську! Цю розлучену з нестерпним характером.

Люську! Цю худуську з величезним носом і ріденькими волоссячком.

Люсю – яка не вміє готувати і прибирати! Так вона взагалі несповна розуму – вічно голодних кошенят підбирає і в хату тягне. Уявляєте, який бардак у неї вдома діється?!

І у цієї Люськи є чоловік? Чоловік з моєї мрії?!

Жінка, втомлено опустивши плечі, відійшла від вікна. На дивані її чекала книга “Дізнайся, як стати ідеальною для нього?” Вона присіла на диван і тихо заплакала.

“Я нічого не розумію в цьому житті, нічого!”

Автор – Aйша Iдрісова.

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Заголовок, головне фото, текстові зміни. – редакція Інтермаріум.

You cannot copy content of this page