fbpx

Жінка вийшла заміж за iнвaліда. Але в день весілля сталося диво, яке назавжди змінило їх життя

Це зворушлива історія про день весілля, який кардинально змінив їх життя. Свій початок вона мала задовго до цього і досить сумний. Джерело

Це весілля перевернуло життя молодят з ніг на голову і ще надовго запам’ятається всім присутнім. Історія нареченого, який приготував найбільш непередбачуваний подарунок для своєї нареченої.

Читайте також:– Мамо, я хочу аби він став моїм татком. Донька у Євгенії була наполегливою, і таки домоглась свого

У минулому життя Кевіна Тейлора було не особливо щасливоим, адже 13 років тому він злaмав ногу. Така трaвма зазвичай не становить великої проблеми. Але не у випадку Кевіна.

Після трaвми у цього чоловіка розвинулася рaфлекторна симпатична дuстрофія. Доктор Кевіна назвав його випадок хвoроби найважчим, який він коли-небудь бачив. У 2009 році Кевін пережив остаточний удaр долі: пoшкоджену ногу довелося ампутувати.

Попри все, сміливий чоловік намагався не думати про свою нещасливу долю і повторював собі, що могло бути і гірше. Ось що говорить про Кевіна його друг: «Відмінна риса Кевіна в тому, що він ніколи не скаржився, що б не трапилося». Але незабаром життя цього холостяка змінилося назавжди.

Це було кохання з першого погляду. Крісло-коляска? Жінці з Техасу було все одно! Друг Кевіна захоплюється: «Кевін повернувся, і я побачив на його обличчі усмішку до вух, було відразу зрозуміло, що вони пара». Закохані вирішили зіграти весілля, і разом готувалися до цієї прекрасної події. Але Кевін Тейлор готувався ще ретельніше і придумав для своєї нареченої неймовірний сюрприз.

Гості вже зібралися, і батько проводжає наречену до вівтаря. Священик вимовляє всім відомі слова: «Будь ласка, встаньте». І Кевін встає! У нареченої по щоках котяться сльози радості, вона настільки здивована, що оніміла. Вперше вона стоїть навпроти свого коханого.

Кевін Тейлор місяцями готувався до цього дня. В таємниці від своєї нареченої він почав проходити курс псuхотерапії, робити нескінченні вправи, щоб здійснити неможливе. Він вчився ходити з протезом, всупереч неймовірному бoлю.

Йому вдалося зміцнити ослаблені хворобою м’язи ноги. Це тривало до тих пір, поки в день свого весілля Кевін не наважився піднятися і подивитися в обличчя своєї обраниці.

З першого погляду історія цього чоловіка може здатися дивом. Але насправді щастя Кевіна – результат старанної роботи над собою і віри в краще. Цей приклад ще раз довів, що потрібно боротися з обставинами, а не підлаштовуватися під них, нарікаючи на долю.

You cannot copy content of this page