fbpx

Жінки, які приносять щастя чоловікові

Для чоловіка головне в житті – знайти свою роботу і свою жінку.

Іноді жінку навіть важливіше знайти; через неї відкриється призначення чоловіка. І велике щастя – зустріти жінку, яка приносить щастя. Якщо зустріли – неважливо, скільки їй років, чи красива вона, чи легкий у неї характер; це саме та жінка, яка потрібна чоловікові. І він відразу її впізнає в своєму серці. І полюбить.

Моллі Бpаун, яка відома своєю мужністю на потопаючому «Титаніку», хотіла в юності вийти заміж за багатого – вона була бідна. Але потім все ж вийшла заміж по любові за бідного чоловіка; вона подумала так – треба постаратися разом розбагатіти! Вона добре постаралася, мабуть, тому що її чоловік тут же знайшов золоту жилу і казково розбагатів.

Агата Кpісті вийшла вдруге заміж за молодого археолога; він був молодший на 16 років! Тоді це було небачена справа. Агата була немолода і не дуже красива. Але принесла величезне щастя чоловікові: нікому невідомий археолог почав розкопки там, де порадила Агата. І розкопав залишки стародавнього царства!Знайшов багато скарбів; прославився і став забезпеченою людиною, шанованим вченим.

Читайте також: Подивіться, як людина їсть – така вона і є

А Жозефіна, хоч і зраджувала Наполеону, так благотворно вплинула на його долю, що із простого служаки він став імператором і завоював півсвіту. Потім вони розлучилися, – і щастя пішло від Наполеона …

Так що є дружини, які приносять справжнє щастя. Майже у всіх великих людей були такі дружини. Головне – знайти свою жінку і скоріше одружуватися на ній. І копати там, куди вона вкаже: там точно є золота жила або інші скарби: щастя, багатство, слава і процвітання.

Автор – Aнна Кіp’янова(психолог)

03/10/2019

You cannot copy content of this page