fbpx

Журналісти з’ясували, для кого призначалося порожнє місце на весіллі принца Гаррі і Меган Маркл (фото)

31 серпня 1997 року світ втратив чудову людину – принцесу Діану. Люди цінували її за добре серце, світлий розум і щирість. Незважаючи на те, що вона належала до знатного аристократичного роду і стала члeном королівської сім’ї, її вважали «принцесою з народу».

Коли Діани не стало, весь світ був у жaлобі. Люди не могли повірити, що «королеви сердець» вже немає в живих, а особливо два хлопчика, які втратили свою найближчу людини – маму.

Принцам Вільяму і Гаррі було нелегко пережити втрату. Всі близькі і друзі леді Ді підтримували їх як могли, але маму не заміниш ніким. Принц Гаррі не раз пояснював свої божевільні витівки тим, що так він справлявся з дeпрeсією.

Зараз він і герцог Кембриджський намагаються зробити все, щоб про їх матір не забували. Вони продовжили її благодійну діяльність, і кожна згадка про їх маму для них дуже важлива.

Після заручин принц Гаррі розповів, як йому не вистачає матері і як він хотів би поділитися цією радісною звісткою з нею. Він упевнений, що леді Ді та Меган Маркл змогли б стати найкращими подругами, а його мама десь далеко зараз дуже щаслива за нього.

Принц, здається, зробив все, щоб вшанувати пам’ять мами на весіллі. Він запросив усіх її близьких родичів, а Джейн Феллоуз, сестра леді Ді, виголосила промову на церемонії.

На торжество також була запрошена близька подруга Діани – Сара Фергюсон. Раніше вона була дружиною принца Ендрю, але розійшлася з ним зі скандалом, а королева позбавила її усіляких привілеїв. Вона навіть не отримала запрошення на весілля принца Вільяма, але Гаррі наполіг на її присутності.

Онук королеви презентував коханій каблучку матері, яку Діана одягала на гала-вечерю в Австралії в 1996 році і на аукціон в 1997-му. Навіть елегантна тіара Меган колись перебувала в колекції Діани. У весільному букеті нареченої також були улюблені квіти леді Ді – незабудки.

На церемонії був виконаний гімн «Guide Me, O Thy Great Redeemer», який звучав на пoхoрoнній службі Діани. Арка над входом була прикрашена півоніями і трояндами, які теж любила принцеса. Сміливо можна сказати: Діана була присутня на цьому торжестві в усьому!

«Сьогодні один з тих днів, коли мені особливо не вистачає її, коли мені так хотілося б розділити з нею своє щастя, але з кільцем, квітами і всім іншим, я немов відчуваю її присутність. Я впевнений, вона з нами, і зараз стрибає від радості десь там » , – поділився герцог Сассекський.

Читайте також: ОДНА ВАЖЛИВА ВІДМІННІСТЬ МІЖ ТИМ, ЯК КЕЙТ МІДДЛТОН І МЕГАН МАРКЛ ПOЗУЮТЬ НА ФОТО

Якщо подивитися уважно, то можна помітити на церемонії порожнє місце біля принца Вільяма. Його брати залишили для мами. Це так зворушливо, що ми не можемо стримати сльози … Хоча інші вважають, що це лише  правила етикету, згідно з якими місце перед королевою залишається порожнім, так як ніхто не повинен сидіти до неї спиною. Що ж, врахуємо обидва варіанти.

До речі кажучи, Меган Маркл, як і принцеса Діана, відмовилася вимовляти в клятві слова про те, що вона обіцяє підкорятися чоловікові. Судячи з усього, Гаррі це зовсім не хвилює.

Мама завжди поруч. Як би хто скептично ставився до слів Гаррі, ми впевнені, принцеса Діана в цей день була поруч.

Діана виховала двох гідних синів, яких люблять не тільки в Британії, але і далеко за її межами. Ця жінка залишилася в серцях мільйонів людей по всьому світу.

Джерело.

You cannot copy content of this page