fbpx

Жили ми з чоловіком 14 років по-різному: і сварилися, і мирилися, по-всякому було. У нас є прекрасний син. І ось чоловік підніс мені сюрприз, виявилося, що у нього є донька

Їй 16 років, і вона його розшукала. Олег з нею почав спілкуватися, сказав, що тепер вона буде в його житті, що тепер вона і син на першому місці для нього, а я на останньому.

Коли матір цієї дівчинки 16 років тому сказала Олегові, що при надії, він не одружився з нею і не визнав, що дитина від нього, так як вона вела такий спосіб життя, що він не один був у неї.

Я говорила йому, що це може бути не його дитина, але він свято вірив, що вона його дочка. Я наполягла на тесті, він підтвердив Олегове батьківство, але мені від цього не легше.

Її мама кохала його і, можливо, через доньку хоче повернути його і зруйнувати мою сім’ю. Ми постійно сперечаємося через неї, з того моменту як вона знайшлася, спокій мій закінчився!

Я не знаю, як мені бути. Олег каже, що якщо я не прийму те, що вона буде в його житті, то піде з сім’ї. Виходить, що всі ці 14 років і наш син йому не потрібні. Як мені бути?

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Заголовок, головне фото, текстові зміни. – редакція Інтермаріум.

You cannot copy content of this page