fbpx

Життя ніби випробовувало Лізу на міцність. Спочатку коли вона ще геть дитиною була, пішли у засвіти батьки. Потім, перший і геть невдалий шлюб після якого вона залишилась без засобів до існування з малим дитям на руках. Але нещодавно вона заміж вийшла знов. І якби мені хтось розповів я б ніколи не повірила, що таке можливо

Життя ніби випробовувало Лізу на міцність. Спочатку коли вона ще геть дитиною була, пішли у засвіти батьки. Потім, перший і геть невдалий шлюб після якого вона залишилась без засобів до існування з малим дитям на руках. Але нещодавно вона заміж вийшла знов. І якби мені хтось розповів я б ніколи не повірила, що таке можливо.

Лізу і так життя випробувало. Спочатку сама без батьків залишилася. Потім шлюб невдалий, після якого стала матір’ю одиначкою. З чоловіком прожили приблизно року, все добре було. А якось прийшов, зібрав речі і пішов до іншої. Ліза, звичайно, переживала, але не впала в відчай. Розклеюватися ніколи, потрібно було дитину піднімати.

Підробляла то тут, то там. Допомогти нікому, сподіватися нема на кого, одна бабуся і та старенька. Доводилося крутитися, як білці в колесі. А трохи більше року тому побачила в соц. мережах її фотки. У білій сукні, красива така. Думаю, ну нарешті хоч поживе, як людина. Знайшлося сильне чоловіче плече.

Вже після цього зустріла її в магазині в нашому будинку, дивлюся все чистить, миє.

– Привіт, Лізо! Ти на роботу сюди влаштувалася?

– Та ні, працювати мені колись, це так, разовий підробіток.

– Чому ніколи, адже малий підріс?

– Я ж заміж вийшла.

– Так, я бачила фотографії, вітаю. Дуже рада за тебе. Чоловік хороший, не ображає?

– З чоловіком мені пощастило: чудовий. Ось тільки мама у нього ходити не може, тепер я завжди з нею. А він то на вахту, то туди, то сюди. Зайнятий постійно.

– Як же ти одна справляєшся?

– Ох і непросто! Але, щоб найняти доглядальницю, потрібні гроші. А якщо я буду працювати і потім віддавати свою зарплатню іншій жінці, сенс тоді працювати? Ось і вирішили, що я сама буду доглядати за його мамою.

Минуло кілька місяців … Ліза ніколи не мала модельних параметрів, але така її комплекція їй дуже і дуже пасує. Зустріла я її знову в тому ж магазині. Схудла. Тепер вона і справді на роботу вийшла.

Виявилося, що поки вона там за мамою його доглядала, її чоловік на знімній квартирі з іншою дівчиною розважався. А після того, як вона дізналася про це, попросив звільнити житлоплощу і найняв доглядальницю, аби нова кохана ні про що не турбувалась і вони могли жити для себе.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головне фото ілюстративне: firestock.

You cannot copy content of this page