fbpx

Зібрали врожай та намагались отримати гроші в банку: підробивши документи рейдери хазяйнували в одному з фермерських господарств

Вивезти урожай та тимчасово захопити елеватор у селищі Занки невідомим удалося на підставі підроблених документів. Повідомляє Intermarium з посиланням на Слобідський Край

Читайте також: У салі більше користі, ніж в оливковій олії: учені зробили нове відкриття і розвінчали кілька найпоширеніших міфів

Про це під час круглого столу, який пройшов в Головному управлінні юстиції в Харківській області за участі заступника міністра агрополітики з питань розвитку фермерських господарств Мінагрополітики Віктора Шеремети, розповіла адвокат агропідприємства Надія Чухраєва.

За її словами, зараз рейдери припинили збирання врожаю, але з 8 вересня по 12 вересня їм удалося вивезти 700 тонн урожаю соняшнику.
Вона пояснила, що рейдери підробили документи.

Також, за інформацією адвоката, 14 вересня адвокати псевдовласників підприємства поїхали до банку, де намагалися змінити картки підписів і отримати грошові кошти, які знаходяться на рахунках підприємства.

— Ми повідомили про це правоохоронні органи, — додала Надія Чухраєва. — Також станом на сьогодні (14. — Авт.) ми підготували клопотання про заборону всіх арештів, заборони на вчинення реєстраційних змін для слідства.

Нагадаємо, 11 вересня в селищі Занки Зміївського району на місцевому елеваторі сталася бійка із застосуванням трaвматичної збрoї та газового балончика, в якій узяли участь кілька десятків людей. Причиною сутички стало те, що на територію місцевого сільського господарства проникла група невідомих у балаклавах. Також на основі підробних документів вони почали збирати врожай.

You cannot copy content of this page