fbpx

Зігніть руку в кулак, і ми розкриємо таємницю вашої особистості. Перевірте, якщо не бoїтесь!

Не страшно перевірити?

Те, як ви тримаєте кулак, може сказати багато про вашу особистість. Сам спосіб стискання руки говорить про те, яким є ваш характер, яке у вас ставлення до життя і як ви реагуєте на різні життєві ситуації, розповідає Елки Зеленые.

Зрозуміло, є і виключення з правил. А ми пропонуємо вам стиснути свій кулак і перевірити, чи збігається наш опис з вашим баченням самого себе.

Читайте також: ЯК ПРИЙМАТИ ДУШ, ЩОБ ЗМІНИТИ СВОЄ ЖИТТЯ: ЦЕ ЗАЙМЕ ВСЬОГО 5 ХВИЛИН

Тип 1

Якщо ви тримаєте кулак таким чином, це означає, що ви досить чутлива і ніжна людина (зверніть увагу на те, що великий палець лежить паралельно з іншими чотирма пальцями). Ви співчутлива і уважна людина. Такий тип людей зазвичай звертає увагу на чужі емоції і діє виходячи з цього.

Ви стратег, здатні організовувати свою роботу. Злегка нетерплячі, якщо це стосується чогось бажаного. Однак вам варто бути обережними з людьми, оскільки вони можуть скористатися вами, а ви в силу свого характеру не будете з цим боротися.

Тип 2

Якщо ви тримаєте кулак таким чином, це означає, що ваш талант, чарівність і харизма говорять про вас більше, ніж ви думали. Ви готові діяти миттєво. Великий палець накриває інші чотири пальці – це говорить про емоційність, яку ви не здатні стримувати. Ви завжди говорите те, що відчуваєте і не приховуєте цього.

Ви амбітна людина, у якої є своя мета, до якої ви прагнете. Ваші мрії – це єдине, що ви ховаєте від інших людей. Ви зосереджуєтесь на тому, чого хочете від життя і самостійно над цим працюєте. Однак те, що вам заважає – це осуд інших людей. Вони дивляться на вас інакше. Пам’ятайте, що це не ваша проблема, а їхня.

Читайте також: ЩОБ В ЖИТТІ ВСЕ БУЛО ДОБРЕ, ОБОВ’ЯЗКОВО ТРИМАЙТЕ В СЕКРЕТІ ЦІ 7 РЕЧЕЙ

Тип 3

Якщо ви тримаєте кулак таким чином, це прямо вказує на інтроверсію. Великий палець ховається за іншими пальцями, так само як ви приховуєте від інших свої думки.

Вам подобається перебувати в компанії з самим собою і з обраними людьми. Ви дуже не подобаються драму і вас дратує дурість інших людей.

Ви хочете, щоб в житті вас оточували саме ті люди, з якими ви можете відкрито і змістовно поговорити. Ви любите проводити час з людьми, але після цього вам необхідно особистий простір.

Вас дратує, коли інші люди вторгаються в ваш особистий простір без вашої згоди. Ви намагаєтеся не заподіювати іншим шкоди, і якщо є то, що вас заспокоює – це ваш власний світ.

Ви вже перевірили? Чи справді опис збігається з тим, як ви тримаєте кулак?

You cannot copy content of this page