fbpx

Змінила сукню на шорти: Матір Меган Маркл повернулась до звичного режиму життя в Лос-Анжелесі (фото)

Королівське весілля відбулось майже 2 тижні тому, відтак всі запрошені гості повернулись із враженнями до звичного стилю життя. Винятком не стала і мама герцогині Сассекської – Доріа Редлан, яка відправилась до свого помешкання в сонячному Лос-Анджелесі, пише 24канал

Як відомо, 19 травня у британському місті Вінзор відбулось довгоочікуване весілля принца Гаррі та Меган Маркл. Після гучних скандалів та резонансних заяв родичі нареченої не були запрошені на церемонію вінчання. Батько Меган, Томас Маркл, сам відмовився вести доньку до вівтаря, заявивши, що має заплановану oпeрацiю. Однак причиною такого рішення могла стати інформація, що чоловік заробляє на королівському весіллі доньки.

Єдиною, хто приїхав підтримати Меган Маркл з родичів, була її мати – Доріа Редлан. Під час розкішної церемонії жінка не стримала емоції та зронила сльозу від зворушливого заходу.

Після королівського весілля Доріа Редлан повернулась до свого звичного ритму життя. Своє елегантне плаття та плащ мама Меган Маркл змінила на звичайні шорти та футболку, які доповнила прикрасами та зручним взуттям.

Читайте також: КОРОЛЕВА ЄЛИЗАВЕТА ІІ РОЗМІСТИЛА ЗНІМОК МЕГАН МАРКЛ У СВОЄМУ КАБІНЕТІ

Як відомо, Доріа Редлан є соціальним працівником та тренером з йоги. За інформацією ЗМІ, жінка одразу після повернення з Лондона повернулась на роботу та відновила тренування.

Папараці побачили Дорію Редлан на вулицях Ло-Анджелеса, коли жінка вирішувала свої буденні справи та перевіряла банківську картку в банкоматі. У ЗМІ здивувались швидкому поверненню до США, адже перед весіллям Доріа Редлан заявляла, що залишиться у Лондоні, щоб допомогти своїй доньці адаптуватись до королівського життя. Наразі невідомо, що стало причиною зміни планів американки.

You cannot copy content of this page