fbpx

Знайшла чужу каблучку у власній квартирі. Знала б, як воно мені відгукнеться, нікому б не розповідала

Після чаю я помітила, що Діана щось нашіптує моєму чоловікові. Чоловік насупився і попрямував в передпокій. Я пішла за ним. Чоловік витягнув з кишені моєї шуби коробочку і каблучку. Цей випадок поклав кінець нашого сімейного життя.

Кілька років тому я знайшла вдома золоту каблучку. Обдзвонила всіх жінок, які приходили до нас за останній час. Виявилося, що дві дами загубили у нас свої коштовності. Одна з них – дружина колеги. Інша – моя кузина. Обидві жінки намагалися довести, що ця коштовність належить їм. Я здала прикрасу в ломбард. На виручені гроші купила 8 кілограмів м’яса і торт.

Фінансових проблем я не відчувала. Не знаю, навіщо здала каблучку. Через тиждень до мене прийшла зовиця.

Діана запитала мене, де її каблучка. Я кілька разів дзвонила зовиці, питала, чи не втрачала вона каблучку. Діана відповідала, що всі її коштовності на місці.

Зовиця пояснила, що не могла розповісти правду про каблучку, тому що поруч знаходився чоловік. Це прикраса була подарунком від коханця. Діана надягала її, коли виходила на вулицю. А вдома знімала. Думала, що в переддень Нового року попросить гроші у чоловіка, покаже йому каблучку і пояснить, що купила прикрасу.

Я чесно зізналася, що здала коштовність в ломбард. Запропонувала розділити порівну м’ясо. І порекомендувала Діані більше не брати такі подарунки від сторонніх чоловіків. Зовиця образилася. Про цю подію вона нікому не розповіла. Мій чоловік був принциповою людиною. І відразу повідомив би чоловіка Діани про її поведінку. І свекруха навряд чи похвалила б свою дочку за те, що та завела коханця.

Спочатку я ходила задоволена. Адже тепер я знайшла «важіль тиску» на жінку, яка псувала наше сімейне життя.

Зовиця постійно просила нас з чоловіком, щоб ми позичили їй грошей, допомогли з ремонтом. Тепер запити Діани стали набагато скромнішими. Вона змінилася на очах. Я думала, що Діана порозумнішала і забула про цей неприємний випадок. Але те, що зовиця зробила пізніше, викликало у мене шок.

На перший день народження дочки чоловік запросив свекруху і Діану з чоловіком. Вранці я купила продукти, приготувала вечерю. Увечері прийшли гості. Ми добре посиділи, їли салати, пили чай з тортом.

Але тут я помітила, як Діана щось нашіптує моєму чоловікові. Він насупився і попрямував в коридор. Я пішла за ним. Чоловік витягнув з кишені моєї шуби коробку з каблучкою, до якої була прикріплена записка: «Коханій на честь дня народження дочки».

Я зрозуміла, що це підлаштувала Діана. Почала розповідати про той випадок, коли продала каблучку, подаровану зовиці коханцем. Але мене ніхто не став слухати. Всі думали, що я намагаюся виправдати себе. Я дзвонила Діані, пропонувала повернути гроші за її коштовність. Просила, щоб зовиця розповіла всім правду. Але вона тільки сміялася і казала, що я сама винна.

Чоловік подав на розлучення. Він зробив експертизу і переконався в тому, що доводиться нашому малятку батьком. Тепер чоловік платить аліменти на дитину. Іноді забирає доньку на вихідні. Я намагалася поговорити з ним з приводу випадку з каблучкою. Але він відмовлявся мене слухати. Чоловік вважає, що експертиза ще не доводить мою подружню вірність. Я сто разів пошкодувала, що не викупила цю прикрасу з ломбарду.

І одразу не розповіла чоловікові зовиці про коханця. А Діана, навпаки, безсовісно влізла в наше сімейне життя і зруйнувала мої стосунки з чоловіком.

автор: Ольга Чорна

Читайте також: – Чуєш, Ти, – кричала «порядна» сільська вчителька, – хай твоя знайда навіть не сміє підходити до мого сина. Ти хоч знаєш, хто її батько? Мій Олег з поважаного роду. І жінку візьме таку, щоб рівня йому була.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page