fbpx

Знаки Зодіаку, які не можуть уявити своє життя без приcтраcті і яскравих вражень

Багато чоловіків скаржаться на те, що їх обраниці не завжди проявляють емоції і про їхні почуття складно судити.

OBOZREVATEL.UA розповідає про знаки Зодіаку, які не можуть уявити своє життя без пристрасті і яскравих вражень.

Лев

Жінки-Леви люблять компліменти – саме вони розпалюють в них приcтрaсть і бажання віддячити своєму коханому. При цьому вони дуже вимогливі і вміють відрізнити награну увагу від непідробної емоції.

Чоловікам варто бути дуже обачними і запам’ятати, що краще не брехати.

Ceкc для Жінок-Львів – один із проявів любові, тому зав’язувати серйозні стосунки вони можуть лише з тими, до кого відчувають сильні почуття.

Стрілець

Сeкcуaльна енергетика – щастя і біда жінок-Стрільців. З одного боку, вони знають, як принести своєму чоловіку задоволення, з іншого – їх ненаситність може неабияк налякати партнера.

Читайте також: ВСІ БУДУТЬ ЗАДОВОЛЕНІ: НАЗВАНО НОВИЙ ТРЕНДОВИЙ КОЛІР (ФОТО)

Представниці цього знаку впевнені в собі жінки і знають собі ціну. Єдина проблема – вибір. Їх вибагливість може призвести до того, що чари довгий час будуть витрачатися марно.

Близнюки

Дволикість представниць цього знака Зодіаку дозволяє їм приміряти різні образи і дарувати абсолютно різноманітні емоції. Пристрасті – одна з стихій Близнюків. Інша справа, чи всім сподобається така гра.

Жінку-Близнюка зможе завоювати чоловік, який переконає її в тому, що він кращий. Також вони цінують оригінальність і непередбачуваність.

You cannot copy content of this page