X

Знаєте, я завжди товаришувала із власною головою. Але останнім часом мені здавалося, що хтось буває в квартирі під час нашої відсутності. От чесно, приходиш ввечері додому і помічаєш, що деякі речі не на своїх місцях

Знаєте, я завжди товаришувала із власною головою. Але останнім часом мені здавалося, що хтось буває в квартирі під час нашої відсутності. От чесно, приходиш ввечері додому і помічаєш, що деякі речі не на своїх місцях.

То зауважу, що духи стоять не там, де залишила вранці, то туфлі мої не на тій полиці в шафі, то ящик в шафі погано закритий. Спочатку я думала, що мені просто здається. Я хоч і люблю, щоб все було на своїх місцях, але все ж може бути. Вирішила, що поспішала вранці і не помітила безлад, ось і все.

Але трохи пізніше стався випадок, який змусив мене захвилюватися. Справа в тому, що я купила собі сукню для свята у друзів. Я поклала її в шафу, не розпаковуючи. Через кілька днів, коли збиралася в гості і почала одягатися, помітила, що упаковка надірвана, а сама сукня лежала не акуратно складеною. Не так, як це зробили в магазині. Якщо раніше я ще сумнівалася, то зараз була просто впевнена, що хтось лазить по нашим речам. Але хто? Якщо це злодії, то чому нічого не пропало? Що ж це тоді? Якщо чесно, то лячно стало якось!

Я розповіла чоловікові про свої підозри. Він вислухав мене, і сприйняв всерйоз. Для початку вирішили поговорити з батьками чоловіка. Справа в тому, що вони живуть в сусідньому будинку і у них є ключі від квартири. Але навіщо їм лазити в речах? Як я і очікувала, свекруха сказала, що якщо і заходила колись, то нічого не чіпала. Це зрозуміло! Що їй шукати в моїй шафі?

Загалом, наше занепокоєння не пройшло. Ми з чоловіком вирішили, що треба поставити в будинку камеру. Такі запобіжні заходи завжди можуть стати в нагоді! Та й так набагато спокійніше! Раптом чого, можна побачити, що сталося! Так і зробили.

Яким же було моє здивування, коли через кілька тижнів я помітила, що мої речі знову не в порядку. Я вирішила подивитися запис з камери. І знаєте, кого я там побачила? Свою свекруху! Уявіть тільки! Це вона приходила до нас! Справа в тому, що ми не сказали їй про те, що поставили камеру. Думали, що до нас може ходити хтось знайомий, а свекруха розбовкає все. Тому вона нічого не знала.

Я просто не розумію, навіщо мати чоловіка риється в наших речах? Що вона там шукає? Я розгублена! Переглянувши запис, я побачила, що свекруха лазить в ящиках і навіть міряє мої речі! Я бачила, що вона приміряє моє плаття! Це мене вразило найбільше. Я була настільки здивована, що поставила камеру назад і нічого не сказала чоловікові. Мені було огидно дивитися на свої речі і знати, що їх перебирала і приміряла чужа людина. Я відчувала огиду до улюбленого одягу.

Як я повинна реагувати на це? Що мені треба думати? Навіщо вона це робить? Невже їй так хочеться знати, що я ношу і купую. Що робити з цим? Навіть чоловіку соромно таке показувати. Як вчинити в цій ситуації я не знаю. Може розповісти все-таки чоловікові і нехай він поговорить з нею? Або самій поговорити тихенько і нікого не втягувати?

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

K Anna:
Related Post