fbpx

Звeрнiть увaгу: цi чoлoвіки мaють більше шансів одружитися

Дослідження науковців з Колумбійського університету показують, що жінки частіше одружуються з чоловіками, що відрізняються більш високою силою рукостискання, пише Радіо Максимум

Силу рукостискання довгий час вважали показником хорошого здоров’я. Але нові дані, отримані під час вивчення понад 5000 осіб, демонструють наявність зв’язку між силою чоловічого рукостискання та шансами одружитися. За словами фахівців, чим міцніше рукостискання в чоловіка, тим з більшою ймовірністю він може одружитися. Проте, аналогічний ефект не спостерігався у представниць прекрасної половини людства.

Читайте також: ГОРОСКОП НА 4 ТРАВНЯ 2018: ЩO ОБIЦЯЮТЬ ЗІРКИ КОЖНОМУ ЗНАКУ ЗОДІАКА ВЖЕ СЬОГОДНІ

Під час випробувань експерти попросили учасників стиснути вігометр – інструмент, який вимірює силу рукостискання за допомогою гумового балона. Сила рукостискання оцінювалася, коли учасники були у віці від 59 до 71 року. Було встановлено, що серед чоловіків, які не перебувають у шлюбі, найчастіше спостерігалася низька сила рукостискання.

Попередні дослідження показали, що чоловіки з сильним рукостисканням менш схильні cтрaждати від eрeктuльної дисфункції. Вважається, що цей ефект обумовлений збільшенням кількості кpoві, яка циркулює в оргaнізмі чоловіків із високою силою рукостискання.

You cannot copy content of this page