fbpx

1. Сьогодні, в день мого народження, я отримав конверт, в якому був гаманець, втрачений мною минулого тижня. Гроші, права і документи були на місці. А ще в нього була вкладена записка

«З днем ​​народження!»

Крихітні ІСТОРІЇ З крупицями ВЕЛИЧЕЗНОЇ ДОБРОТИ.

2. Сьогодні в черзі в «Фото на документи» я зустріла 90-річну жінку. Їй потрібно було фото на закордонний паспорт, тому що свій 90-ий день народження вона збиралася зустріти, беручи участь в африканському сафарі.

3. Сьогодні я отримала листа від мого чоловіка. Він служить в іншій країні. У листі говорилося: «Я не сумую за тобою, я сумую за нами з тобою». Я ніколи раніше не чула такого формулювання, але я дуже добре зрозуміла, що він відчуває.

4. Сьогодні на дорозі я бачив кумедну ситуацію. Водій машини викинув з вікна сміття, а мотоцикліст, який їхав за ним, підняв його. На наступному ж світлофорі мотоцикліст постукав у вікно машини і вручив водію його сміття назад.

5. Сьогодні я запитав поради про стосунки у мого дідуся. Він сказав: «Знаєш, в той момент, коли я перестав шукати ту саму жінку і вирішив стати тим самим чоловіком, до мене підійшла твоя бабуся і сказала:” Привіт”».

6. Сьогодні виповнилося 5 років з того моменту, як я взяла в притулку собаку, якого повинні були приспати. Я страждаю захворюванням, що викликає приступи. Вірите чи ні, але мій собака знає про приступи до того, як вони почнуться. Він починає голосно гавкати, і я встигаю підготуватися. Життя, яке я врятувала одного разу, тепер рятує мене щодня.

7. 28 років тому пожежний врятував мене з палаючого будинку. У процесі він отримав травму ноги, і лікарі сказали, що він ніколи в житті не зможе нормально ходити. Але сьогодні він відклав свою тростину і повільно повів нашу доньку до вівтаря.

8. Сьогодні, загасивши неймовірну кількість свічок на своєму торті, моя столітня бабуся подивилася на всіх нас – 27. Її дітей, онуків і правнуків – і сказала: «Подивіться, що почалося з мене. Ця сім’я. Я так пишаюся тим, що я є частиною вашого життя».

9. Сьогодні мій 75-річний дідусь, який ось уже 15 років як осліп, сказав мені: «Твоя бабуся – найпрекрасніша жінка на землі, правда?» Я задумалася на секунду і сказала: «Так, саме так. Напевно, тобі дуже бракує цієї краси тепер, коли ти її не бачиш». «Мила, – відповів мені дідусь, – я бачу її щодня. Якщо чесно, тепер я бачу її куди виразніше, ніж, коли ми були молоді».

10. Сьогодні повз мене пройшла жінка з двома собаками на повідку. У одного з них не вистачало лапи, але кульгали обидва собаки. Я запитав, що сталося з ними. Жінка посміхнулася й відповіла, що трьохлапа отримала пошкодження до того, як її забрали в сім’ю. А друга собака просто повторює за нею, щоб та не почувалася самотньою.

11. Сьогодні я стояв за великим хлопцем і його дружиною в черзі на гірки. Вони прийшли з великою групою людей, і було видно, що він нервує. Коли він сів в кабінку, сльози потекли по його щоках, а вся група почала аплодувати. Виявляється, він зовсім недавно скинув 45 кілограмів. До цього він не міг кататися на гірках протягом 12 років. Всі ці люди навколо були його друзями, які прийшли, щоб підтримати його.

12. Мій 11-річний син знає мову глухонімих, тому що його друг, з яким вони росли разом з самого дитинства, глухий. Мені так приємно бачити, як їх дружба розквітає з кожним роком.

13. Сьогодні я сидів на балконі готелю і бачив, як по пляжем йде закохана парочка. По тому, як вони рухаються, було видно, що вони безмежно кохають один від одного. Коли вони підійшли ближче, я з подивом впізнав в них своїх батьків. Хто б міг подумати, що 8 років назад вони ледь не розлучилися!

14. Сьогодні я випадково відправила моєму вітчиму СМС, що призначалася чоловікові. На щастя, там було написано всього лише «Я люблю тебе». Вітчим надіслав мені коротку і милу відповідь з підписом «Люблю, тато» – вперше за той час, що ми були однією сім’єю.

15. Сьогодні, в 50-ту річницю нашого весілля, вона посміхнулася мені і сказала: «Шкода, що я не зустріла тебе раніше».

Фото ілюстративне.

You cannot copy content of this page