fbpx

10 неймовірних якостей дівчат за 40

1. Вони знову вірять у краще, тому що найгірше, як правило, з ними вже траплялося, пише Ек-Макарек.

І вони вижили – саме для того, щоб знову вірити в краще. Вони отримують краще: тому що можуть його побачити навіть там, де інші нічогісінько не помічають. У них відточений погляд, чуйний слух і ніжні руки. Тому воно, це найкраще, до них так і горнеться, так і горнеться…

2. Вони красиві

Ні, що ви – вони не симпатичні. Вони надзвичайно красиві, тому що визнали, що у них саме ось такі пoпи, саме ось такі гpуди, такі носи і такі ноги. Вони навчилися любити ці пoпи-грyди-носи-ноги так, що тепер будь-хто в них закохається. Наприклад, запросто закохається ось те найкраще… Вони знають таємницю, ці дівчатка за 40.

Читайте також: ЖИТТЯ ПОТРІБНО СМАКУВАТИ, А НЕ ТЕРПІТИ

3. Вони вже переїлись цих приколів про «мільйони», «кар’єри», «успішність» і «соціальний статус»

Вони тепер точно знають, що найголовніше – зовсім не те, що показують по телевізору, пишуть в інтернеті, постять в соцмережах і розповідають на тренінгах. Вони про це найголовніше знають і мовчать. Про те, що головне в житті – саме життя: його смак, колір, ритм, запах, вміння насолоджуватися і радіти кожному дню.

4. У них давно немає відточених фраз, заготовлених прийомів спокушання і чергових нарядів на вихід

Вони перестали «бути в активному пошуку». Вони знайшли, хто їм був так потрібен всі ці роки – себе, справжніх. І виявилося, що такі, справжні, вони дуже і дуже цікаві всім оточуючим. Ну, практично всім, а гідним чоловікам – тим більше.

5. Вони знову вміють плакати навзрид і реготати захлинаючись

Вони вже відходили своє в бронежилеті соціальних пристойності, вимог, заборон і дозволів. Вони ненaвидять той час, коли потрібно було рівно тримати спинку, що б не трапилося, посміхатися, навіть якщо хочеться ридати, і кивати, коли треба б тріснути сильніше. Їм набридло тримати в себе в руках, вони руки розтиснули – і на свободу вийшла жива, емоційна, справжня…

6. Вони живуть як дихають: то бурхливо, то тихенько, то ніжно і ледь чутно, то квапливо і азартно …

Дихають в ритмі життя, живуть в ритмі дихання. Нарешті, після 40, у них це почало виходити: жити в один час з життям.

7. Дівчатка за 40 жaхливо цікаві

Якось так вийшло, що після «та я сама все знаю!» Починається «ой, дівчата, скільки всього кльового навколо!» І танці, і йога, і програмування, і подорожі, і кулінарія… Вони творять життя, нанизують намистинки своїх нових, відкритих лише недавно талантів, вони пишуть картини, розмальовують тарілки і підкорюють гори. І у них все виходить.

Читайте також: ТАКОГО ВИ ПРО СЕБЕ ЩЕ НЕ ЧУЛИ! 30 ДИВОВИЖНИХ ФАКТІВ ПРО ЖІНОК, ЯКІ НЕ ЗНАЮТЬ НАВІТЬ ВОНИ САМІ

8. Дівчата за 40 зовсім не тітки

Вони носять довгі спідниці, тому що це дуже красиво. І короткі теж носять, і джинси. І біжутерію різну, від вітчизняної до індійської, закинувши в шкатулки дорогі «фірмові» прикраси. Їм же не треба більше доводити, що «і у мене є діаманти». Їм важливо, щоб їм подобалося. Вони не хочуть нічого знати про «модно», «тренд» і «в цьому сезоні». Їм треба щоб особисто їм – красиво. І в цьому красиво дуже багато жіночого, теплого і неквапливого.

9. Дівчата за 40 перестають рахувати калорії

Тому що любов, інтерес, рух, азарт, натхнення працюють куди краще фітнес-залів і пластичних хiрургів. Ну так – саме тому вони і стали такими красивими …

10. Дівчатка за 40 послали далеко і надовго всі тайм менеджменти, мотиваційні спічі і трансформаційні промови

Вони знають ціну кожній хвилині, всюди встигають, нікуди не запізнюються, бо нікуди не поспішають.

Не досягають.
Не борються.
Не добиваються.
Вони просто живуть.
І точно знають, що ще через 40 все буде набагато цікавіше…

You cannot copy content of this page