fbpx

10 речей, які привертають бідність в наші будинки

Негативна енергетика деяких речей здатна відштовхувати благополуччя від будинку і залучати бідність.

Шлях до успіху перекривається, якщо грошова енергія не циркулює вільно. Оцініть, чи немає в вашому домі предметів, що притягують безгрошів’я.

1. Сміття

Якщо у вашому будинку багато мотлоху, ви зберігаєте всі старі речі, пора зробити генеральне прибирання квартири. Прибирайте все, що вам заважає – газети, одяг, який ви не носите, зламана техніка. Навколо вас повинні бути тільки корисні предмети.

2. Фото

Є ряд фото. які заряджені негативною енергією. Якщо ви зберігаєте фото, на яких є особи, що заподіювали вам зло. Безжaльно позбудьтеся їх.

3. Атрибути прибирання.

Предмети, якими ви наводите чистоту і самі повинні бути в порядку. Ганчірка для пилу, віник і мітла, пилосос, швабра – все повинно бути чисте, охайне, таким що викликає приємні емоції.

4. Чужі речі

Енергія чужих речей дуже нeбeзпeчна. Найчастіше якщо ви зберігаєте їх, то залучаєте негатив в свій будинок. НЕ беріть нічого на зберігання.

5. Символіка багатства

Якщо символи зіпсовані, зламані, від них потрібно позбутися. Такі предмети починають працювати зовсім в зворотний бік.

6. Старі гаманці

Регулярно міняйте гаманці на нові, красиві, привабливі. Потерті моделі відштовхнуть грошову енергію.

7. Гроші

Гроші повинні працювати, їх енергія рухатися. Якщо у вас нерухомим вантажем зберігається велика кількість дріб’язку, ви навряд чи станете багатшими. Оновлюйте гроші, нехай вони рухаються.

8. Відколи і тріщини

Найчастіше на посуді і вазах утворюються такі неприємні моменти. Відразу позбавляйтеся від речі, не шкодуйте її. Не можна пити з чашок з відколами, їсти з тарілок з тріщинами.

9. Продукти

Залежані крупи, столітні банки солоних огірків в пилу – залучають негативну енергію. У будинку повинні бути тільки свіжі продукти.

10. Сухі квіти

Сухоцвіт хоч і виглядає ефектно, припадає пилом і не дає ніякої позитивної енергії. До цієї ж категорії можна віднести роги, опудала тварин.

Оточіть себе речами, які вам потрібні, корисні, функціональні. Символіка багатства повинна бути підібрана правильно і бути в хорошому стані. Тоді грошова енергія вашого будинку буде вільно пересуватися і залучати успіх.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page