fbpx

12 крутих речей, які ви можете абсолютно безкоштовно отримати через інтернет

Забула, коли в останній раз купувала каву!

Розтринькати зарплату на круті, але непотрібні штуковини – улюблений вид спорту мільйонів. Смуток-печаль, адже на корисні і потрібні речі грошиків вже не залишається. Якщо тобі знайома ця ситуація, і ти хочеш навчитися економити, ця стаття для тебе, пише Makataka.

Насправді, багато продуктів можна отримати через Інтернет, не заплативши ні копійки. Нижче ти знайдеш добірку компаній, що пропонують безкоштовні тестери своєї продукції. Від корму для собак до дорогих брендових парфумів – і все за 0 гривень. Поїхали!

1. Корм ​​для домашніх улюбленців

На офіційному сайті виробника елітного корму Royal Canin можна безкоштовно отримати тижневий запас корму для свого вихованця. Для цього активно вивчай статті, дивись відео, накопичуй бали та отримуй за них набір або грошову компенсацію.

На сайті німецького виробника Futtershop також можна замовити зразки корму для котів, собак і коней. Для цього заповни анкету, і справа в капелюсі!

2. Ефірні масла

Щоб отримати безкоштовний пробник ароматного ефірного масла Essential Oils, перейди на сайт trynoniessentialoils.com і оформи замовлення.

3. Наклейка-індикатор, що вимірює інтенсивність впливу УФ-променів на шкіру

UV-стікер від косметичної компанії La Roche-Posay визначає ступінь сонячного випромінювання і через смартфон нагадує, коли варто сховатися в тінь або нанести сонцезахисний крем. Щоб безкоштовно отримати тестер, перейди на сайт компанії і встанови на телефон спеціальний додаток. У ньому натисни на кнопку «Отримати стікер» і заповни анкету.

Читайте також: 5 ПОБУТОВИХ ПРИЛАДІВ, ЯКІ “ЖЕРУТЬ” ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЮ, НАВІТЬ КОЛИ ВИ ЇХ ВИМИКАЄТЕ, АЛЕ ЗАЛИШАЄТЕ В РОЗЕТЦІ

4. Кава

Безкоштовний зразок кави Millicano від Jacobs Monarch можна замовити на сайті Jacobs Millicano. Кавомани, прийшов час розорити цю контору!

5. Прикраси

Американська співачка Kira Michels подарує всім охочим гумовий браслетик рожевого або салатового кольору з цитатою з своєї пісні It’s OooooooKaaaaaaay. Для цього необхідно перейти на сайт kiramichele.com і залишити заявку.

А як щодо діамантового кулончика на ланцюжку? Заповнивши анкету на сайті PureFrost, ти гарантовано отримаєш дорогий подарунок. По крайній мірі, так заявляє компанія.

6. Сухофрукти, горіхи і печиво

Зразки печеньок-інопланетян, зроблених за мотивами дитячих малюнків, можна замовити на сайті Xorknob. Заповни анкету і чекай на прибуття солодкого подарунка.

Ще одна халява для ласунів – безкоштовні горішки і сухофрукти від Parrots, які можна замовити на сайті parrots.se.

7. Крем

Щоб отримати зразок крему NIVEA, зареєструйся в клубі експертів на сайті компанії. Після випробування потрібно буде написати відгук і опублікувати його в соціальних мережах. Чим докладніше і корисніше для читачів буде звіт, тим більше шансів отримати і інші продукти компанії.

8. Памперси і дитячі серветки

На сайті The Honest Company можна замовити зразки дитячих підгузників і вологих серветок, заплативши тільки за доставку.

9. Свічки

Компанія Mason Jar Candles пропонує бізнесменам безкоштовні пробники ароматизованих свічок. Якщо презент припаде до смаку, при замовленні повноцінної партії можна буде отримати хорошу знижку. Заповнюй заявку на masonjarcandles.org і тішся!

10. Чистячі засоби

На сайті миючого засобу Sanifresh Germ Guard кожен бажаючий може отримати пробник, виконавши одну умову: прочитати інформацію і відповісти на питання про продукт. Далі все просто – заповни анкету і чекай посилку.

Пробники британської побутової хімії Servochem також можна отримати безкоштовно. Однак, програма діє тільки для приватних підприємців.

Читайте також: ТУРАГЕНТИ ЧЕСНО РОЗПОВІЛИ, В ЯКИХ КРАЇНАХ ВАРТО БРАТИ “ALL INCLUSIVE”, А ДЕ ЦЕ – ПУСТА ВИТРАТА ГРОШЕЙ

11. Помада

Безкоштовний зразок помади Rouge від Dior. Заповни анкету і… Дівчата, налітай!

12. Туалетна вода

Безкоштовні пробники парфюма пропонують бренди Mugler, Dior і Lancome. Схема отримання стандартна: заповни анкети на офіційних сайтах і чекай приємний презент.

Покупки через Інтернет можуть принести набагато більше розчарування, ніж радості. Інша справа, коли це безкоштовні плюшки!

Сподіваюся, ця добірка буде корисна для тебе і твоїх близьких. А якими ресурсами, що дозволяють економити на покупках, користуєшся ти? Поділися з нами в коментарях.

You cannot copy content of this page