fbpx

13-річний хлопчик з міста Суми: з’явилася інформація про дитину, яка зaгuнула у Білорусі

У Білорусі внаслідок ДTП за участі автобусу, який перевозив українську юнацьку команда з футболу, зaгuнув 13-річний хлопчик з міста Суми.

Про це повідомив начальник Управління молоді та спорту Сумської облдержадміністрації Дмитро Лантушенко, пише Gazeta.ua

Маму хлопчика вже повідомили, вона виїздить у Білорусь. До сусідньої країни також виїздить голова федерації футболу Сумської області Андрій Прохорович, щоб розібратися в ситуації та надати необхідну допомогу.

Офіційно жодні поїздки дитячих футбольних команд на змагання за межі області не організовувалися. У Білорусь дітей відправила одна із громадських організацій, яка займається організацією подібних змагань вже п’ять років.

Читайте також: У Білорусі українська дитяча футбольна команда потрапила у авapiю

“Попередньо, діти із Сумської області були в неофіційній поїздці нібито для обміном досвідом. Жодну сумську команду офіційно на змагання за кордон не відправляли. Загалом було два чи три автобуси з дітьми”, – повідомила директорка Департаменту освіти і науки Сумської ОДА Вікторія Гробова.

У складі футбольної команди є діти з різних населених пунктів Сумщини.

Нагадаємо, 13 травня українська юнацька команда з футболу потрапила у ДTП в Білорусі на трасі Кам’янець-Шерешево-Свислоч. Одна дитина зaгuнула та шестеро зазнали важких тpaвм.

You cannot copy content of this page