fbpx

З вірою в силу телебачення французька родина Алляр з містечка Мервіль розшукує українку Ірину, яка ще дитиною гостювала у них, щоб надати прихисток всій її родині

Дівчинка гостювала в великій родині Алляр, де було 5 своїх дітей і одна прийомна, двічі в 93- 94 роках за програмою “Діти Чорнобиля”.

Журналісти ТСН відвідали пані Алляр та отримали фото Ірини з того часу та її фото з України, в надії, що вони допоможуть, бо сама жінка пригадує тільки ім’я дівчинки – Ірина і те, що вона плакала за батьками.

“Я пригадую, коли я пішла на зупинку автобуса, я вперше побачила Ірину. Це була маленька дівчинка, з хворобливим виглядом, блідесеньке обличчя і вона плакала. Я думаю це було важко для неї залишити свою сім’ю, вона була єдина дитина у них. Я її обійняла, ми прийшли сюди, в мене тоді була донька Клер такого ж віку як Ірина, сину було тоді 3, були ще і інші діти – і зрештою ми всі прийняли Ірину дуже добре”, – каже жінка.

Але далі Ірина пристосувалася до життя в родині і добре провела час.

Зараз пані Алляр дуже переживає за долю Ірини та її родини через війну і прагне допомогти їй та родині.

“Відколи почалась війна, я стежу, дивлюсь новини. Ми б дуже хотіли її побачити, ми допомагаємо іншим українським родинам і хотіли дуже б мати можливість їй допомогти також. Тому що, я думаю, всі українці потребують допомоги зараз. Я розумію, що в неї вже напевне свої діти, але ми допомагаємо сім’ям біженців, які прибули до Франції”, – розповідає вона.

Жінка звернулася до «сили телебачення», щоб її знайти і допомогти: “Дорога Ірино, ми дуже хочемо тебе підтримати! Де б ти зараз не була, я хочу, щоб ти була в безпеці і ми страшенно хочемо бачити тебе тут, наш дім відкритий для тебе і твоєї родини. Завжди чекаємо”.

Фото: колаж.

You cannot copy content of this page