fbpx

Українська біженка, яка розлучила британську сім’ю, повернулася в Україну

Українська біженка, яку покинув її британський коханий, повернулася в охоплену війною країну, пише британський таблоїд. До слова, британець рівніше покинув дружину з двома дітьми заради Софії.

22-річна Софія Каркадим, яка ще зовсім недавно побивалася через розрив стосунків з охоронцем Тоні Гарнеттом, знову опинилася у центрі уваги британського видання.

Ексклюзивно для видання зі свого дому в Коломиї(Івано-Франківська область), вона сказала: «Моїй країні потрібен мир, і мені теж».

22-річну дівчину, яка закрутила роман із британським батьком двох дітей Тоні через 10 днів після переїзду до нього, зустріла її літня бабуся в Західній Україні, зазначає видання. Після 24-годинної подорожі автомобілем, літаком, автобусом і поїздом.

Прогулюючись вулицями рідного міста, вона додала: «Я щаслива бути вдома. Я дуже сумую за Тоні, але я більше не хочу плакати через Тоні.

“…Мені стало краще, коли я приїхала в Україну і змогла розмовляти своєю рідною мовою”, – розповіла Софія виданню.

Софія та Тоні пережили гострий розрив після чотирьох місяців стосунків.

Софію двічі заарештовували в орендованому будинку в Бредфорді, Західний Йоркшир.

У перший раз її затримали після того, як Гарнетт заявив, що вона будучи “під мухою” пошкодила ножиком стіну на кухні. Її затримали вдруге після того, як вона знову з’явилася за його адресою, незважаючи на попередження поліції триматися подалі, зазначає видання.

Але після того, як 30-річний Тоні сказав правоохоронцям, що не хоче висувати проти неї звинувачення, її відпустили.

Вона також розповіла, що у неї та її колишнього хлопця(Тоні) зараз стосунки покращилися, і вона сподівається, що вони зможуть їх відновити, коли вона повернеться до Великобританії.

«Я кохаю його і щаслива, що все заспокоїлося і ми знову спілкуємося. Він дуже хороший чоловік. Якби йому було байдуже до мене, він би не відвіз мене в аеропорт і не подбав про те, щоб я благополучно потрапила в літак. Стосунки — це дуже важка робота. Йдеться не лише про те, щоб показати друзям, який гарний твій хлопець. За тим, що бачили люди, було багато чого. Ми проходили через публічні засудження та тиск, деякі маніпуляції з боку його колишньої дружини, і йому не дозволяли бачитися чи дзвонити своїм дітям протягом трьох місяців».

Софія додала: «Усе це викликало суперечки між нами протягом останнього місяця. Я думаю, що тепер, коли ми з Тоні маємо час і простір, щоб подумати про все, можливо, ми зможемо зрозуміти, наскільки ми були важливі одне для одного саме тоді, коли втратили це».

Тоні заявив виданню наступне «Я не хочу більше нічого говорити про Софію. Можу вам сказати, я радий, що Софія в Україні в безпеці. Ми все ще друзі. І буде добре побачити її знову, якщо і коли вона повернеться».

Фото: колаж.

You cannot copy content of this page