fbpx

17 – річна дівчина самотужки пошила собі плаття на випускний, і завдяки цьому прославилась на увесь світ. Цю сукню визнали найкрасивішою у світі!

Юна дівчина своїми руками пошила сукню собі на випускний. Цю сукню визнали найкрасивішою випускною сукнею в світі, пише Пошепки.

Випускна сукня 17-річної школярки, яка живе на Філіппінах, прославила її на весь світ. Сіара Гар сама придумала, зробила викрійку, пошила і розписала свою випускну сукню.

Те, що таку роботу виконала настільки юна дівчина і результат просто вражають. Звичайно, Сіарі допомагала її мама. Але більшу частину роботи дівчина зробила сама. Сіара простудіювала підручники по шиттю. Також переглянула безліч рекомендацій в Інтернеті.

І у неї все вийшло. Сіара вклала багато праці в свою сукню. Але в підсумку пошила сукню, гідну принцеси. Ця сукня не тільки вразила всіх на випускному вечорі, але і прославила дівчину на весь світ.

Сіару надихнула її мама. Сіарі дуже подобається історія про Гаррі Поттера, зокрема факультет Слизерин. Саме тому її сукня виконана в таких незвичайних кольорах-зелений і помаранчевий. Ці кольори втілили індивідуальність дівчини.

Все почалося з крихітного макета і викрійки.

Потім вони разом з мамою придбали тканину і прикраси для спідниці. Цілий місяць вони разом з мамою шили окремі частини широкої спідниці. Це було непросто. Адже робота дуже копітка і довга.

Після того, як сукня була пошита, Сіара витратила ще тиждень на ручний розпис спідниці.

Ось що вийшло в результаті. Однокласники дівчини просто очам своїм не повірили.

Сіара поділилася своїм фотознімками в цій сукні в соціальних мережах. Поки вона розважалася на випускному вечорі її фотознімок зібрав неймовірну кількість реакцій. Сукню Сіари одностайно визнали найкрасивішою випускною сукнею в світі.

Читайте також: Як хлопець купив задрипану “хрущовку” і перетворив її в розкішні апартаменти

Сподобалось? Обов’язково поділіться статтею з друзями!

You cannot copy content of this page