fbpx

3 тонни батончиків для ЗСУ ніжними руками тернополянок!

3028.7 кілограм батончиків, більше 35 000 штук зробили тернополянки для українських військових.

Про це повідомила на своїй сторінці волонтерка Світлана Шпилик.

«Скільки це – 3 тонни? Чи багато? А ви уявіть, що ящик журавлини, чи родзинок – то 10 кг, ящик чорносливу чи кураги – 5 кг, мішок арахісу – то лиш 25 кг, а тепер уявіть цілу гору ящиків та мішків, які своїми руцями скупили, привезли, затягли у квартиру та дали нам на переробку неймовірні Гап’юки, що від найменшого до найстаршого так чи інакше долучаються! Особлива подяка і шана, моя любов, невтомна Марічко Гап’юк, надихаєш, підтримуєш, мотивуєш, навіть, якщо дуже хочеться знайти причину, щоб відпочити, згадую, яку працю вкладаєш ти, збираю хустку та фартушок і біжу, щоб ти знала, що я завжди поруч і в строю», – пише волонетрка.

Вона пише, що дякує всім, хто попри втому йде і перетворює свою злість на ворога в дію-так легше.

«Кожен, хто долучився одноразово чи долучається щотижня – ви великі МОЛОДЦІ, МИ великі молодці, бо хлопці чекають, хочуть саме наших батончиків і сподіваються, що нам вистачить сил та натхнення не полишати цю працю, як і їм вистачає сил боротись!», – каже вона.

Волонтерка переконана, що навіть, невелика допомога – це краплинка, з якої розростається ціле море.

«Якщо комусь видається, що наші батончики – то капля в морі, пам‘ятайте, що з тих капель – МОРЕ», – пише Світлана та закликає долучатися до збору допомоги на батончики чи власними руками.

«Кошти також дуууже потрібні, бо сухофрукти подорожчали і якби не допомога з-за кордону, ми б не справились», — зізнається Світлана.

Фото: колаж.

10/19/2022

You cannot copy content of this page