fbpx

30 ідей стрижок для тонкого та капризного волосся, які нададуть об’єму та позбавлять клопотів

Основна проблема тонкого волосся в тому, що воно дуже важко піддаються укладанню, пише Женский Рай.

Власницям настільки примхливих пасом нелегко надати їм об’єм, а тому особливу увагу слід приділити стрижці.

Правильно підібрана стрижка, у виконанні хорошого майстра збільшить об’єм волосся без зайвих засобів для укладання, які тільки псують волосся.

Власницям тонкого волосся рекомендується звернути увагу на багатошарові стрижки. Найкраща довжина для такого волосся це коротка або середня. Занадто довге тонке волосся буде постійно ламатися і це не піде йому на користь.


Що стосується укладання, то стилісти рекомендують вибирати стрижки, які найменше потребують укладання, але якщо ви все ж його робите, то варто дотримуватися деяких правил.

  • Ніколи не використовуйте нагрівальні елементи, типу фена і плойки, на повну потужність, це просто пошкодить ваше волосся, зробить його ламким і тьмяним.
  • Використовуйте мінімальну кількість засобів для укладання, волосся повинне здаватися природними, інакше воно втратять красу і об’єм, і буде виглядати недоглянутим.
  • Сушити волосся слід від коріння, надаючи йому об’єм за допомогою круглої густої щітки.

Стрижки на коротке волосся

На тонкому волоссі добре виглядають короткі стрижки. Їм легко додати об’єму і форми і вони вимагають мінімум уваги. Почнемо з найкоротшої і дуже модноюїостаннім часом стрижки Пікс.

Пікс

Пікс це стрижка для тих, хто не боїться уваги. Зyхвала і стильна вона скидає десяток років своєї власниці. За рахунок різноманітності чубків можна підібрати таку стрижку для будь-якої форми обличчя, проте її не рекомендується робити панночкам з дуже короткою шиєю.

Боб

Стрижка, яка сама по собі збільшує об’єм волосся. Градуйований боб дозволить вам позбутися від щоденних укладок, вам достатньо буде висушити волосся і воно вже прийме потрібну форму, а легка розпатланість тільки зіграє на користь вашому іміджу.

Каре

Це нев’янучий тренд. Проста на перший погляд, стрижка має безліч варіацій. Тільки за допомогою чубка ви можете створити цілий образ. Для короткого тонкого волосся підійде каре з рівним зрізом.

Середня довжина

Для тих хто не зважився зрізати свої пасма теж є кілька варіантів. Стилісти найбільше люблять саме цю довжину і не дарма.

Подовжений боб

Немає більшого подарунка для тонкого волосся, ніж ця стрижка. Ви не пошкодуєте зробивши її. Вона підходить як для дзеркально рівного волосся, так і для неслухняних кучерів. Довгі пасма витягнуть обличчя, що ідеально підійде для модниць з округлими або квадратними рисами обличчя. Його так само можна зробити багатошаровим, що додасть ще більше об’єму.

Читайте також: Личать усім: 50+ варіантів стрижки боб-каре, які завжди будуть в моді

Каскад

Ця стрижка виконується шарами, що саме по собі додає волоссю пишності. Не варто недооцінювати каскад, у виконанні хорошого майстра, він додасть вашому образу свіжості і динамічності.

І пам’ятайте, тонке волосся краще не піддавати феліруванню, для додання об’єму і збереження здоров’я волосся, кінчики повинні залишатися в цілості.

You cannot copy content of this page