fbpx

35 років моя дружина робила все, щоб я був щасливий, а наша родина – ідеальною. А потім я зустрів палку і молодшу на 22 роки Терезу і втратив голову – пішов від дружини

Покинув дружину після 35 років шлюбу, тепер шкодую про це.

Ми прожили з моєю дружиною більше тридцяти років. Вона завжди мене підтримувала, допомагала, вислуховувала і приймала таким, який я є. Маріанна нарoдила мені трьох прекрасних дітей. Щонеділі вона ходила на службу і щодня молилася за здoров’я дітей і їх щасливе життя.

Завдяки молитвам моєї дружини і лагідному вихованню всі діти виросли чесними людьми і прекрасно влаштувалися в цьому житті. Моя дружина продовжувала молитися і в один прекрасний момент запропонувала вкласти наші заощадження в бізнес. Я поклався на Бога і її поради. Раптово на нас звалилася величезна сума грошей. Тоді я ще не здогадувався, що це було початком кінця.

Ми переїхали в дорогий будинок, змінили машини. Часто я почав брати участь в заходах, які відвідували люди певного рівня. Моя дружина не любила вечірок і весь свій вільний час проводила в церкві.

На цих раутах у всіх чоловіків були молоді гарні дружини, які зовсім не були схожі на мою. Я сумував, згадуючи ту, яка чекає мене вдома і все частіше задивлявся на струнких дівчат, які годилися мені в доньки.

Моя дружина ніколи не докоряла мені. Завжди намагалася увійти в моє становище і підтримати. Це було так мило! На ній тримався весь побут і порядок нашого будинку. Але я все рідше бував там…

В один прекрасний день я зустрів молоду і дуже привабливу блондинку Терезу. Між нами спалахнуло щось неусвідомлене і я просто втратив голову. Жінка відповіла мені взаємністю, але у неї була одна умова: обов’язкове одруження, а не банальний роман.

Я довго відмовлявся, але бажання володіти цією жінкою взяло своє. Тереза ​​дала мені всього три місяці. За цей час ми повинні були одружитися або розлучитися назавжди.

Я довго думав, як мені все обіграти найкращим чином. Я почав активно чіплятися до дружини. Вона все терпіла. Тільки зараз я помітив її зайву вагу, зайву побожність і лагідність. Все це мене невимовно дратувало і в один прекрасний момент я просто зненавидів Маріанну.

Я почав постійно ображати і принижувати її. Однак жінка все терпіла. Несла наш шлюб, як власний хрест.

В одні вихідні я зібрав усіх своїх дітей і родичів, і привселюдно почав звинувачувати свою дружину у всіх смepтних грiхах. Я конструктивно доводив, яка вона низька жінка, і що нам більше не личить бути разом. Вона мовчала. А потім вперше в житті заперечила.

Маріанна сказала:

— Я знаю, чому ти не хочеш бути більше зі мною! Виною цьому та молода жінка Тереза!

Мої родичі були в шoці. Вони не вірили в сказане. Моя молодша сестра навіть дала Маріанні ляпас. А я стояв і мовчав, нічого не кажучи в своє виправдання!

Маріанна пішла з нашого будинку. Вона нічого не взяла з собою, залишивши абсолютно все мені. Маріанну прихистили приятельки з церкви. Мені було погано на душі, але я не надавав значення цьому почуттю. Всі мої думки були зайняті Терезою.

Уже три роки ми одружені. І це суцільний жaх. Прекрасним в нашому сімейного житті для мене був тільки медовий місяць, коли я всім хвалився королевою краси. Зараз я не спілкуюся з дітьми від першого шлюбу і внуками. Тереза ​​нарoдила мені дочку, але я не відчуваю до цієї дитини зовсім нічого. Лише періодичне роздратування.

Тереза ​​мені зpaджує. Я знаю про це, але нічого не роблю. Ми навіть не розмовляємо. Ceкс з нею більше не приносить мені задоволення. Я перестав користуватися тaблeтками, адже вони не дають ніякого результату. Якщо річка почала пересихати, то зупинити цей процес практично неможливо.

Тереза ​​тягне з мене всі гроші. Тільки вони її і цікавлять. Вона не піклується про мій раціон, рідко готує їсти і постійно дорікає мені всім підряд. Моє життя втратило будь-який сенс.

У Маріанни все добре. Вона відмінно виглядає, займається улюбленою справою. Я постійно шлю їй подарунки і мрію налагодити відносини. Але вона їх не приймає.

Маріанна сказала, що давно пробачила мені мою слабкість, але бути з такою людиною не хоче. Наші відносини для неї закінчилися назавжди.

Я заздрю ​​тим парам, які пройшли всі випробування і залишилися разом. Моя мрія — постаріти разом з Маріанною, а не молодою коханкою.

Читайте також: У черзі познайомилась з красивою 70-річною жінкою. Вона не має дітей – просто тому, що ніколи їх не хотіла. Я запитала її, чи не шкодує вона. Її відповідь вразила

Запам’ятайте! Ніяка інтрижка на стороні не замінить люблячу і вірну дружину!

За матеріалами – Пошепки.

Як ви думаєте, Маріанна правильно зробила, що не повернулася до чоловіка?

You cannot copy content of this page