fbpx

4 додатки на телефоні, які розкажуть вам про його зраду

Ви, ймовірно, не змогли зловити зрадника на гарячому, переглянувши його електронну пошту, повідомлення або історію браузера. Але сьогоднішні перелюбники занадто вправні, щоб залишати очевидні сліди своїх діянь. Тепер вони використовують програми, щоб приховати свої брудні секрети, пише Damys.

Додатки на телефоні, які розкажуть про зраду

Private Photo

Якби ви перевіряли телефон вашого партнера на ознаки зради, ви б здогадалися відкрити калькулятор? Саме так, що ні. Іконка програми Private Photo виглядає як калькулятор, але після введення правильного пароля відкриває сховище секретних зображень, які ніколи не з’являться в основний бібліотеці фотографій телефону.

Tiger Text

У той час як додаток Tiger Text було офіційно створено для використання в бізнесі, зрадники також долучилися до його користувачів. Воно дозволяє користувачам приховувати вхідні повідомлення і дзвінки того, кого ви не хочете чути (наприклад, вашої коханки). Коли хтось небажаний намагається зателефонувати на ваш номер, додаток повідомляє йому, що абонент не може відповісти на ваш дзвінок.

Nosy Trap

Якщо у вас роман на стороні, і ви боїтеся, що ваш партнер може розкрити його, Nosy Trap допоможе вам зловити їх, перш ніж вони застануть вас. Ви включаєте додаток, коли залишаєте свій телефон без нагляду, і, коли хтось намагається заглянути в нього, додаток робить його знімок.

Читайте також: Як зміцнити абсолютно будь-які відносини всього за 60 секунд

Fox Private Message

Якщо ви заходите до свого партнера і бачите, що він трясе мобільний пристрій, остерігайтеся, – він може користуватися Fox Private Message, яке видаляє всі повідомлення, коли телефон струшується. Більш того, додаток ховається в телефоні, і, після того, як ви позначили номер абонента як приватний контакт, будь-яке повідомлення від нього приходить прямо в додаток, а не в загальну папку повідомлень.

You cannot copy content of this page