fbpx

Яка ви? 5 правил відрізняють красиву жінку від красивої “баби”

Буває, красива жінка об’єктивно чарівна, а поводиться так, що не відразу її красу і помітиш. Якщо помітиш взагалі. Це трапляється, коли поведінка гарної жінки не відповідає її зовнішності. Якщо красива жінка поводиться, як всі інші баби, вона автоматично поповнює їх отару. Обговоримо, як повинна і як не повинна вести себе по-справжньому гарна жінка, пише Мир Красоты.

Правило 1. Красива жінка не повинна бути гучною

Гучні баби намагаються привернути до себе увагу оточуючих. Красивій жінці не потрібно бути гучною, щоб їй услід повертались голови. Їй достатньо просто бути. Коли красива жінка ірже, як поручик Ржевський, маніритися, голосно розмовляє, навколишні підсвідомо сприймають її, як ту, що відчайдушно шукає уваги. Спрацьовує логіка: «Красиві жінки уваги не шукають. Воно у них і так є. Значить, ця конкретна жінка не така вже й красива».

Правило 2. Красива жінка не повинна бути догідливою

Догідливість – якість, властиве невпевненим у собі жінкам. Красуні звикли до того, що догодити намагаються їм, а не навпаки. Красуні НЕ мигтять.

Правило 3. Красива жінка оточена красивими жінками

Якщо у красуні в подругах – “страшили”, це говорить про те, що вона боїться конкуренції. Яка ж це красуня, яка боїться інших жінок? Красива жінка дружить з красивими, тому що дружити з ними – психологічно комфортно: вони не комплексують на твоєму фоні. Це дружба рівних, а не левиці з куркою.

Правило 4. Красива жінка не ревнива

Вибачте за банальність, але ревнощі – це прямий наслідок невпевненості в собі. Красуня знає всю повноту влади своєї краси. Які інші баби, коли є я? Ви взагалі про що?

Правило 5. Красива жінка не має дешевих замашок

Дешеві замашки – це відгомони дитинства, проведеного в матеріальній скруті. Не залишити офіціанту пристойних чайових, але накупити в торговому центрі купу барахла і косметики – це дешева поведінка. Любов до халяви, прагнення впасти комусь на хвіст, щоб не нести витрат – це дешева поведінка. Марнотратство і скнарість в одному флаконі – це дешева поведінка. Понти, як латки на комплексах, – доля служниць і пoвiй, а не красунь. Пам’ятайте про це.

А ви ведете себе як красиві жінки чи поки не дотягуєте? Що заважає?

You cannot copy content of this page