fbpx

5 секретних фішок, щоб звичайна дешева кухня виглядала дорого

Хочете заощадити і при цьому отримати кухню, яка шикарно виглядає? Є кілька речей, які наша підсвідомість відзначає як «це дорого», але насправді це зовсім не так, пише Bomba.

1. Єдина стільниця

Найпростіша модульна кухня буде виглядати з нею значно краще і дорожче. Особливо, якщо виберете цікавий колір або фактуру, а не стандартне забарвлення. Підібрати варіант складнощів не складе – вибір величезний. На те, що цоколь у кухні буде не єдиний, ніхто й уваги не зверне.

2. Ручки

Як правило, у дешевих кухонь вони йдуть в комплекті – і високою якістю не відрізняються. Викидайте їх, забираєте на дачу! Міняйте на щось, нехай навіть умовно дороге.

Читайте також: ХІМЧИСТКИ НЕ ТРЕБА! ЯК ЛЕГКО ПОЧИСТИТИ КИЛИМ: ЦІНА ПИТАННЯ – КОПІЙКИ, А РЕЗУЛЬТАТ ВРАЖАЮЧИЙ!

Тільки якщо отвори під ручки вже зроблені, заміряйте відстань між ними, щоб не промахнутися з розмірами.

3. Фартух над робочою поверхнею

Якщо його робите з плитки, укладайте її вже після монтажу стільниці. Це дає зовсім інший рівень акуратності, і в такому випадку можна буде обійтися без некрасивих пластикових плінтусів уздовж стіни.

4. Вдалий підбір кольорів

Постарайтеся гармонійно підібрати кольори фасадів за кольорами, а не збирати модулі за принципом «людина до всього звикає». І тут вже все буде залежати від вашого смаку і вподобань.

5. Загальні габарити

Читайте також: НАЙПРОСТІШИЙ ЕЛІКСИР ДЛЯ ПИШНОГО ЦВІТІННЯ ГЕРАНІ! У МЕНЕ ТЕПЕР НАЙБІЛЬШ КВІТУЧИЙ БАЛКОН В БУДИНКУ!

Якщо не виходить підігнати модулі за розміром ідеально від стіни до стіни – не робіть цього взагалі, залиште хороший проміжок, куди можна поставити квіти або вазу, або ж знайдіть хорошого збирача, який з існуючих елементів збере вам бажане – зробить заглушки, полички.

Не забудьте поділитися з статтею з друзями!

You cannot copy content of this page