fbpx

5 способів затягнути в своє життя справжню любов, навіть коли здається, що шансу уже неема

Запитай себе: твої дії привертають любов або заважають їй увійти у твоє життя?

У кожного з нас є здатність залучати у своє життя те, на чому ми зосереджуємося. Так що якщо тобі хтось подобається і ти хочеш від нього взаємності, у тебе може все вийде. Просто потрібно трохи внутрішньої роботи, пише Пошепки.

1. Люби себе.

Якщо ти не любиш себе, якщо ти постійно принижуєш себе, ти залучиш того, хто так само не буде по-справжньому любити тебе, а тільки принижувати і користуватися тобою.

Те, як ти ставишся до себе, безпосередньо буде відображати, кого ти залучиш у своє життя. Навчися захоплюватися собою і бути впевненою. Закохайся в себе. Не порівнюй себе з іншими, знайди прекрасне в собі. Впевненість приваблює любов. Хіба ти сама хочеш собі того, хто не впевнений і гнoбить себе? Ні, ти теж хочеш впевненої людини!

2. Не зациклюватися на тому, щоб знайти любов.

На жаль, любов приходить, коли ти найменше її очікуєш. Коли ти відчайдушно шукаєш любов, від тебе виходить ця енергія відчаю, яка ніколи не залучить справжнє кохання.

Спочатку зосередься на тому, щоб знайти щастя в собі. Справжнє щастя починається з себе.

3. Відпусти минуле.

Ти не можеш зациклюватися на колишньому і минулих відносинах, чекаючи, що до тебе прийде нова любов. Пропрацюй те, що тримає тебе в минулому, і закрий ці глави, щоб вільно йти далі.

4. Будь справжньою.

Не стримуйся: тільки ти справжня можеш залучити справжню любов. Якщо ти будеш несправжньою, то і залучиш несправжню любов. Завжди говори те, що відчуваєш, не ігноруй тривожні ознаки.

Читайте також: 25 наймудріших цитат Конфуція, які зроблять вас сильнішими

5. Не чекай, що тебе хтось врятує.

Не думай, що чоловік або відносини — це порятунок. Щоб знайти справжню любов, ти повинна бути повноцінною сама в собі, ти повинна бути щасливою і самодостатньою. Тому що любов — це приємне доповнення, але не сенс життя і вже тим більше не вирішення всіх проблем, а тільки додаткові турботи.

Ви згодні з цим?

You cannot copy content of this page