fbpx

5 сигналів, що ваше волосся в руках жахливого перукаря. Якщо співпадає – біжіть!

Зайве розповідати, чим закінчуються походи до недбайливих перукарів. Часто дівчата залишають салон мало не в сльозах, побачивши результат роботи людини, якій навіть тварин не можна стригти. Результат – посічені кінчики, лякаючий колір волосся, дивні стрижки і довгі місяці очікування, доки шевелюра повернеться в норму, розповідає Елки Зеленые.

Кажуть, волосся відросте. Але після руки поганого майстра доводиться чекати занадто довго! Щоб уникнути цих неприємностей і повірити в силу красивої стрижки, вивчіть 5 сигналів, які кричать: біжіть від цього перукаря.

Читайте також: Коли жінка перестає кохати чоловіка, вона відчуває ці 8 речей

1. Відсутність контакту

Перукар – професія, яка передбачає наявність комунікативних навичок. Не тріщати без угаву, а розмовляти, з’ясовувати, чого хоче клієнт – обов’язок людини, яка взяла в руки ножиці. Хороший спеціаліст порадить догляд для вашого типу волосся, відрадить від невдалої стрижки і вислухає всі зауваження.

2. Нетактовність

Противага першому пункту. Недоречні коментарі, питання з приводу особистого життя, плітки, скарги на роботу … Біжіть! Ви ж прийшли оновити себе і зовнішність, а не перетворитися на пилосос, який поглинає сміття у вигляді негативної енергії.

3. Економ-варіант

Прийшли в хороший салон і бачите, як майстер намагається заощадити на фарбі, розводить її водою, намагається продати незрозумілу косметику? Шукайте відповідальну і чесну людину.

Читайте також: Найжaхливіші речі, які точно знає про вас Фейсбук

4. Некомпетентність і самовпевненість

Профі ніколи не стане перефарбовувати брюнетку в блонд, якщо не впевнений у відмінному результаті. При проханні підрізати кінчики не стане прибирати 5 сантиметрів. Професіонал тричі перепитає, якщо до кінця не впевнений в результаті.

5. Тайм-менеджмент

Майстер своєї справи вміє розраховувати час на кожну процедуру. Призначивши зустріч, він не змусить чекати клієнта ще 30 хвилин, поки «доробить» попередню красуню.

Хочеться, щоб люди, рука яких стосується наших шевелюр, розуміли, яка на них лежить відповідальність. За хороший жіночий настрій і за красу. Адже багато хто вирушає до майстра, щоб притягнути до себе позитивні зміни.

У цьому може допомогти тільки профі з золотими руками! Швидше діліться з подругами статтею про перукарів, яких варто уникати.

You cannot copy content of this page