fbpx

Що потрібно робити кожному знаку зодіаку, щоб в житті з’явились гроші

Вирішення грошового питання у всіх людей відбувається по-різному. Фінансові можливості формуються ще в ранньому дитинстві, коли вступає в дію персональний гороскоп. Згідно зоряній карті в момент народження людини, їй необхідні певні умови для появи в житті грошей. Тільки їх наявність дозволяє активувати космічну програму для їх залучення. Розглянемо ці умови на прикладі кожного знака зодіаку, пише Allwomen.

Овен

Оскільки за грошове питання кожного знака відповідає наступний представник зодіакального кола, то для Овна таким є Телець. Це означає, що яскраво виражений холерик Овен повинен на час стати затятим, зосередженим і максимально спокійним у своїй справі. Це суперечить природі вибyхового вогняного знаку, проте вважається вірним способом накопичити початковий капітал для старту. Тільки після здобуття належної матеріальної впевненості в своїх силах, Овен може включати свій вoйовничий натиск на повну.

Телець

Представники цього знаку рідко ходять з порожніми кишенями. Їх матеріальний успіх навіть закріпився в міфі про “Золотого Тельця”, настільки вони забезпечені в порівнянні з іншими знаками Зодіаку. Такий результат стає можливим в їхньому житті, коли вони “вмикають” в собі Близнюків. Тельці стають мобільними, комунікабельними і респектабельними людьми. Для цього їм потрібно вкласти певну суму в власний імідж, сформувати персональний бренд. Це дещо суперечить економній природі Тельця, однак саме така тактика приносить йому результат. Згодом він заспокоюється, і з завзятістю найсильнішого знака Зодіаку досягає конкретних матеріальних цілей.

Близнюки

Щоб домогтися добробуту, Близнюки повинні на час уподібнитися самокритичним Ракам. Але зовсім не для того, щоб нескінченно копатися в собі, як це роблять представники водної стихії. Швидше, це необхідно для переоцінки життєвого досвіду. Останній слід розглядати максимально широко – без відриву від суспільства. Це дозволить повітряним Близнюкам точно визначити потреби сучасного соціуму. Актуальні і прогресивні ідеї автоматично матеріалізуються для них в фінансові блага.

Рак

Більшість представників цього знака відносяться до, так званим, інтровертів. Їхня заглибленість у власні думки часто перешкоджає встановленню контактів з іншими людьми. А без цього грошей не заробиш. Тому на першому етапі Ракам потрібно докласти зусиль, щоб вийти за межі зони комфорту. Показати себе у всій красі, відкритися світові назустріч. Тобто, вести себе, як самовпевнений Лев. Демонстрація своїх амбіцій дозволить Ракам стати трохи ближче до інших членів суспільства. А це обов’язково приведе їх до матеріального успіху.

Лев

У Левів потужний вогняний потенціал, який легко трансформувати в фінансові ресурси при бажанні. Ось тільки поводити себе при цьому потрібно вкрай нетипово. Лев, який критично ставиться до інших, пунктуально і сумлінно виконує нецікаву роботу – суперечить всім уявленням суспільства про цей знак. Однак саме таким слід постати на початковому етапі кар’єри, щоб активувати космічну грошову програму. Безкорисливе служіння людям також сприяє виконанню кармічного завдання.

Діва

Замість того, щоб вбuвати свій opгaнізм на рутинній роботі, скорочувати потенціал своєї життєвої енергії і отримувати за це копійки – Діві слід згадати про сокровенні бажання. Представникам знаку слід встановити рівновагу між зобов’язаннями перед іншими людьми і власними інтересами. Адже влаштування особистого життя теж вимагає великих зусиль. Ведення подвійного життя лише перший час буде турбувати Діву. Згодом заступництво Меркурія дозволить навіть отримувати задоволення від вміння відмовити іншим собі на благо. Оскільки матеріалізується в очевидні фінансові результати.

Терези

Якщо Терези хочуть привернути до себе гроші, вони повинні піти на ризик. Перестати сумніватися і коливатися. Прийняти сильне рішення, властиве Скорпіонам. Прояв сили волі дозволить Терезам отримати доступ до великих грошей. В іншому випадку їм доведеться спостерігати, як хтось інший зайняв “їхнє” місце. Боязнь відповідальності часто залишає Терезів без гідної винагороди. Їм слід визнати за собою цю слабкість, і діяти всупереч їй.

Скорпіон

Замість чергової атаки, Скорпіон повинен навчитися любити оточуючих. Грошовий аспект у знака тісно пов’язаний з кармою Стрільця. Замість звичайної вказівки на недоліки людини, Скорпіон може навчити її з ними справлятися. Така духовна висота можлива лише для гармонійно розвиненого представника знака. Іншими словами – усталена думка Скорпіона може бути прийнято товариством з розпростертими обіймами, якщо упаковка його ідей буде привабливою. А вже їх втілення зробить людину багатою.

Стрілець

Світогляд Стрільців часто є орієнтиром для суспільства. Його духовні ідеали вимагають перевірки часом і формуються досить довго. Однак для появи грошей Стрільцеві необхідно поспішати. Потрібно переконати людство взяти його духовні скріпи на озброєння, щоб відчути в руках владу. Тільки після отримання реальної керівної посади він зможе стати схожим на Козерога. Саме останній відповідає за будинок грошей у Стрільця.

Козеріг

Реалізм Козерогів часто шкодить його відносинам з іншими людьми. Представники знака бачать недоліки суспільства, які необхідно усунути, і відкрито про це заявляють. Авторитет знака дозволяє йому диктувати свої умови, проте великих грошей це не приносить. Щоб отримати доступ до фінансового багатства, Козеріг повинен стати справжнім лідером. Люди повинні побачити його без костюма важливого чиновника, повірити людині на слово. І тоді вони самі принесуть Козерогу гроші, оскільки він краще за всіх знає, як ними розпоряджатися. Для цього слід включити режим Водолія – ​​найбільш дружелюбного знака на Землі.

Читайте також: Як дізнатися характер людини за формою носа: це розповість більше, ніж знак Зодіаку!

Водолій

Відкритий всім вітрам, Водолій користується прихильністю зірок з самого початку. Далекоглядні представники знака легко орієнтуються в світі сучасних технологій. Однак дивіденди це приносить не відразу. Справа в тому, що екстраверту Водолію необхідно усамітнитися на деякий час, щоб осягнути справжні потреби соціуму. Трохи покопатися в глибинах своєї підсвідомості, прийняти рішення після довго обмірковування. Такий підхід дозволить витягти на світло кращу ідею з можливих. А за проявлений геній платять завжди більше.

Риби

Найчастіше Рибам чужі матеріальні інтереси. Вони отримують задоволення вже від одного лише уявного споглядання багатств. Однак довго ілюзорним щастям ситий не будеш. Потрібні реальні дії, прояви фізичної енергії. Для цього потрібно максимально наблизитися до образу Овна – людини-вoїна. Рибам потрібно завоювати своє місце під сонцем. Втілити свої мрії в реальність. Тільки тоді у них з’являться великі гроші.

You cannot copy content of this page