fbpx

9 чоловіків відверто розповіли, що змушує їх ніколи не зраджувати своїм дружинам

Причин, чому чоловік наважується піти на зраду може бути безліч: починаючи від браку уваги, закінчуючи природою характеру і темпераменту. А ось що змушує чоловіків ніколи не зраджувати? Про це розповіли кілька чоловіків під час одного з громадських опитувань щодо проблеми розпадів сімей в сучасному суспільстві.

1. Це виховання

“Мене так виховали. До того ж мій батько був адвокатом з сімейних питань, так що я з дитячих років міг спостерігати за тим, як зрада віддаляє людей і рyйнує сім’ї, робить бoляче дітям. Одного разу я дав собі слово, що ніколи не піду на зраду, і свого слова досі дотримуюсь».

2. Коли жінка любить його таким, яким він є

«Знаєте, для мене все не зводиться до iнтuму. Так, це важливо. Так, на цьому тримаються відносини. Але, найголовніше для мене, це щоб мене приймали ось таким недосконалим: трохи повним, трохи нудним, трохи дивакуватим. Мене таким вже прийняла моя дружина, так що мені нема чого шукати інший будинок».

Читайте також: ЗАДАЙТЕ СВОЄМУ ЧОЛОВІКУ ВСЬОГО 1 ПИТАННЯ, ЩОБ МИТТЄВО ПОКРАЩИТИ ВАШІ СТОСУНКИ

3. Зраджувати дорого

«Щиро кажучи, це моторошно дорого. Мій друг на додачу до дружини і двох дітей утримує ще коханку, і грошей навіть на пиво у нього ніколи не буває».

4. Занадто багато переживань

«Іноді, коли я помічаю красиву дівчину і думаю про неї, ну, розумієте, в якому контексті, у мене починає частішати пульс і потіти долоні. Справа не тільки в страху опинитися спійманим, але і в тому, що доведеться брехати, постійно. Навіть якщо зрадив один раз, брехати все одно доведеться до самого кінця. Ще й цю брехню запам’ятовувати. Я думаю, зрада позбавить мене відразу і сім’ї, і друзів, і поваги колег, і головне, сам себе після цього навряд чи зможу вважати гідним».

5. Наслідки гірше процесу

«Звичайно, завжди приємно, що ти, не дивлячись на вік і обручку, залишаєшся привабливим для протилежної стaті. Приємна і сама увага, і те, що тебе хoчуть, і може я сам вже стояв на кордоні… Але ж потім чекають наслідки, а вони страшніше вiйни. І це гризуче почуття провини, яке так просто не пройде, якщо взагалі пройде».

Читайте також: ШЛЮБ РУЙНУЄ НЕ ВІДСУТНІСТЬ ГРОШЕЙ, БЛИЗЬКОСТІ У ЛIЖКУ ЧИ СПІЛКУВАННЯ. РЕАЛЬНА ПРИЧИНА ІНША. І ВОНА СТРАШНІША

6. Краще приділяти увагу своїй жінці

«Моя жінка – це мій вибір. Не бачу сенсу в тому, щоб задивлятися на перехожу, якою б вона красивою не була. А в цілому, я вважаю за краще витрачати душевні сили і гроші на кохану жінку».

7. Більше нікого не хочу

«Для мене вірність існує тільки в двох категоріях: або я хочу інших жінок, але стримуюся, або ніяку іншу жінку, крім своєї дружини, я не хочу. Мені пощастило, моя вірність відноситься до другої категорії ».

«Коли я перебуваю в стосунках, я витрачаю свій час і енергію тільки на цю людину, і більше мені ніхто не цікавий».

8. Повага

«Зрада для мене – це в першу чергу приниження себе. Потім, одного разу, коли я буду робити покупки в супермаркеті разом зі своєю дружиною, пройде вона, і я буду відчувати приниження і за себе, і за свою дружину, незалежно від того, знає вона про зраду чи ні».

9. Гра не варта свічок.

«Iнтuм – це, звичайно, прекрасно. Але це це всього лише iнтuм і він, розумієте, однаковий. Так, інша жінка може бути більш привабливою, ризикованою, готовою до експериментів, може бути досвідченою… Але, по суті, це все одне і те ж. Та й чи варта гра свічок, заради того, щоб трохи розважити себе в ліжку? Для мене ні”.

You cannot copy content of this page