fbpx

Але ж на додачу до дружини у комплекті теща йшла. І я якось одразу і не зрозумів, що заміж я беру їх обох. Інколи я думаю, що у них один розум на двох і це – тещин

Одружився на прекрасній жінці. Розумна, добра, освічена. У нас є окрема квартира (моя, куплена до шлюбу) і син. Ми обоє працюємо.

Але ж на додачу до дружини у комплекті теща йшла. І я якось одразу і не зрозумів, що заміж я беру їх обох. Інколи я думаю, що у них один розум на двох і це – тещин.

Кожних вихідних ми повинні допомогти «мамі» на дачі. Байдуже, що ти втомився, чи маєш плани. Це твоя глибоко особиста справа, яка нікого, власне, не обходить.

Це ж все для вас, говорить теща. А мені цього взагалі не треба. Дружина начебто не бачить, що це не є нормально. Всі вихідні – до «мами». Взимку дачі немає. Але взимку починається пісня «я себе недобре відчуваю». Дружина може зникнути в будь-який момент і поїхати до мами (інший кінець міста). Сина бере, правда, з собою, він маленький і мені не залишає.

А минулі вихідні узагалі мене з себе вивели. Поїхала моя дружинонька з самого ранку до мами бо тій нігті потрібно було на ногах підстригти. Уявляєте? Стала о сьомій ранку по дзвінку і помчала. У холодильнику порожньо. Малий прокинувся їсти просить, а я сиджу і нічого втямити не можу. Повернулась дружина о шостій вечора:

— Ти пробач! Мамі ж самотньо. Ми чай пили балакали, он пиріжечків напекли.

Не розумію я їх обох. Уже на межі. Від слів: “а мама казала” уже підстрибую. Дзвонить телефон, а у мене всередині усе кипить, бо ж то може бути теща.

Як врятувати свою родину і нарешті від’єднати свою дружину від матері?

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page