fbpx

Андрій сидів на роботі за комп’ютером. Він дивився на монітор, але нічого там не бачив, він був далеко звідси. Він вирішив зателефонувати дружині і сказати все як є, він любив її, але йде до іншої. Набрав, сказав, що на них чекає серйозна розмова, попрощався і тільки тоді зрозумів, що дружина зв’язок не вимкнула. Вона розмовляла з кимось. Аж волосся заворушилось від почутого

Андрій сидів на роботі за комп’ютером. Він дивився на монітор, але нічого там не бачив, він був думками далеко звідси.

8 років тому теплим літнім вечором Андрій пішов гуляти по парку, погодувати качок в ставку, розслабитися, адже він тільки що закінчив університет, і весь світ був перед ним. Тут він побачив дівчину, яку раніше вже бачив в університеті, і міг її забути. Він вирішив до неї підійти.

І це був найкращий вечір у його житті, він зустрів кохану, з якою живе в шлюбі вже 8 років. Це була прекрасна пара, друзі і родичі завжди з величезним задоволенням запрошували їх у гості, і на свята, і без приводу, адже Андрій і його дружина Інна випромінювали любов і щастя. Вони так добре разом виглядали, ними і їх любов’ю не можна було намилуватися.

Але було одне, що затьмарювало це, здавалося б, непорушне сімейне щастя. Як би вони не старалися і не хотіли, Інна ніяк не могла мати дітей. Спочатку здавалося, можна трохи потерпіти і спробувати знову, але з часом починали підкрадатися різні сумніви. Інна зважилася сходити до спеціалістів і обстежитися. Але вони сказали, що з нею все в порядку. Ця новина потішила пару, проте проблема все одно залишалася. Інна вмовила Андрія сходити до на перевірку. На щастя і у нього зі здоров’ям все було в порядку.

— Просто таке буває, треба продовжувати робити спроби, все у вас добре – заспокоїв подружжя спеціаліст.

Йшов час, але всі спроби залишалися безрезультатними. Андрія почала непокоїти ця ситуація. Він дуже любив свою дружину, але його родина була неповноцінною без дітей.

Одного разу в будній день, Андрій був на роботі. Перерва на обід. Хлопець як завжди спустився на перший поверх, де у них розташовувалася кафе і замовив собі чогось поїсти. Тут до нього підійшла співробітниця. Вона працювала з ним лише півроку.

— Вільно? Можна до вас? – запитала.

— Звичайно, Олеся! – відповів Андрій.

Раніше Андрій і не надав би цьому ніякого значення, але ця ситуація в родині похитнула його стійкість і вірність. Вони розговорилися. Дівчині теж подобався чоловік. За обідом вони домовилися про зустріч.

Так Андрій почав свої нові відносини. Він раніше ніколи не смів подумати про це, але тут він сам почав вигадувати всі ці «історії про роботу» і «термінові відрядження». Олеся знала про те, що у Андрія є дружина, але вона так само знала про їхню проблему, про те, що вони вже 7 років не можуть мати дитину.

Дружина Андрія любила його, їй так само важко було приймати те, що стільки спроб залишилися безрезультатними. Вона думала, що Андрій став затримуватися на роботі від того, що йому було важко вдома. Ця недомовленість нависла над їхньою родиною чорними хмарами.

Їх роман тривав півроку. Якось, під час однієї з «затримок на роботі» Андрія дівчина вивела його на розмову.

— Хочеш, я тобі подарую хлопчика чи дівчинку? Або хлопчика і дівчинку? – запитала Олеся, дивлячись йому очі. Андрій мовчав, але по очах Олеся зрозуміла, що тепер цей чудовий чоловік її.

Андрій сидів на роботі за комп’ютером. Він дивився на монітор, але нічого там не бачив, він був далеко звідси. Він вирішив зателефонувати дружині і сказати все як є, він любив її, і не міг приховувати цю зраду. Андрій подзвонив.

— Інна, нам треба з тобою поговорити!

— Прямо зараз? Я зараз не можу, давай сьогодні ввечері, як прийдеш з роботи ми поговоримо. – відповіла Інна.

Андрій відчув легке хвилювання в її голосі.

— Добре.

Він хотів вимкнути зв’язок, але почув, що його дружина поклала телефон на стіл, забувши натиснути кнопку вимкнення.

— Повірити не можу, – схвильовано говорила Інна. – Це правда? У мене і справді буде дитина?

— Ви вже на шостому тижні – почув голос.

Андрій поклав телефон. Він одразу пішов до Олесі в кабінет і сказав, що у них нічого не вийде. Олеся плакала, благала, щось доводила. Але врешті зрозуміла, що все даремно.

Інна чекала Андрія вдома. Їй так хотілось все йому розповісти.

Двері відчинилися, і Андрій з порога підняв її на руки і почав обережно з нею кружляти. Інна зрозуміла, що він вже все знає.

— Але, як ти дізнався? – здивовано запитала дівчина.

— Прочитав в твоїх очах! – сказав Андрій. І пригорнув свою кохану дружину.

Він промовчав, і не став розповідати про свій роман і про те, що почув розмову ту доленосну розмову.

Інна подарувала йому прекрасну дочку.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page