fbpx

Астрологи попереджають: Близнюкам, Ракам і Козерогам у 2020 грозить розрив відносин

Гороскоп на 2020 рік віщує багато радісних і яскравих подій представникам різних знаків зодіаку. Але не обійдеться і без негативу. Так, в наступному році відносини Близнюків, Раків і Козерогів опиняться під загрозою. Що ж може привести до розставання? Чи є шанси зберегти любов? Фахівці з астрології дають любовні прогнози і поради щодо вирішення любовних проблем.

За матеріалами – На Волне.

Близнюки

У 2020 році ваше сузір’я буде піддано численним місячним затемненням, які матимть негативний вплив на ваші стосунки. У прийдешньому році ви сильніше, ніж зазвичай, будете зациклені на собі. Піклуючись про свої почуттях і майбутні перспективи, ви посієте в собі сумнів з приводу того, чи підходить вам ваш партнер.

А ще в 2020 році ви відчуєте, що наситилися довгостроковими відносинами. Вами все сильніше буде опановувати прагнення до різноманітності і нових вражень. Це буде стрімко віддаляти вас від вашого партнера. Ви будете все частіше звертати увагу на інших.

Якщо вам дорогі ваші стосунки, не піддавайтеся егоїзму і хибним спокусам. Протягом 2020 року намагайтеся тримати себе в руках і не йти на поводу у мимовільних почуттів. Прислухайтеся до голосу розуму, а також намагайтеся більше уваги звертати на потреби своєї другої половинки.

Рак

Вже на початку 2020 року почнеться період місячного затемнення для вашого сузір’я. Це небесне явище сильно сплутає ваші думки, що вкрай негативно позначитися на романтичних стосунках. Справа в тому, що по життю ви – дуже емоційна і чутлива людина, яка сильно прив’язується до людей. Вам важко викреслити якусь людину зі свого життя. Навіть не люблячи, ви будете продовжувати перебувати поруч з нею, за звичкою, по інерції, а також з почуття обов’язку.

Але 2020 рік змусить вас стати більш рішучим і поверне ваші думки в більш раціональне русло. Ви почнете більш об’єктивно оцінювати свої взаємини з оточуючими. А ще ви станете досить сміливим для того, щоб розірвати токcичні зв’язки і почати нове життя з чистого аркуша.

Тому, якщо у ваших стосунках щось не клеїться, постарайтеся відключити в собі почуття обов’язку і подивитися на ситуацію об’єктивно. Подумайте, чи варто продовжувати в тому ж дусі. Більш вдалого моменту, щоб змінити життя на краще, найближчим часом не буде.

Козеріг

Для Козерогів 2020 рік буде дуже бурхливим і насиченим. Ось уже довгий час у вашій душі визріває прагнення до змін, а також сумніви щодо доцільності продовження поточних відносин. Після Нового року ці почуття досягнуть свого апогею.

Справа в тому, що останнім часом ви сильно виросли як особистість. У зв’язку з цим, ваші вимоги до партнера сильно зросли. Але ваша друга половинка залишається на тому ж рівні, а тому розрив відносин здається вам неминучим.

Читайте також: Завів в інтернеті роман… з власною дружиною. Виявилось, вона не проти зрадити мене. Якою ж була її реакція, коли у кафе замість її інтернет-коханця прийшов я!

Незважаючи на те, що ви вже практично прийняли остаточне рішення про розставання, не поспішайте. Подумайте ще раз. Адже зірки складаються таким чином, що після цього розставання ви будете самотні ще досить довго. Тому, може, замість того, щоб руйнувати довгострокові відносини, варто просто простимулювати свого партнера до саморозвитку?

Не забудьте поділитися статтею з друзями!

You cannot copy content of this page