fbpx

Бабуся – дмухнеш – розсиплеться вийшла на сцену і підiрвала зал виконанням пісні AC/DC – «Highway To Hell»

Старість – це поняття досить відносне. Можна зовні виглядати молодо, але при цьому бути в душі старим буркотуном. І, навпаки, в той час як обличчя прикрасило кілька зморшок, а паспорт каже, що кордон «60» успішно пройдено, в очах горить той веселий вогник, так само яскраво, як і в 18, пише KakZachem.

На шоу «Британія шукає таланти» прийшла боязка і скромна бабуся. Вона ласкаво посміхалася суддям, розповідаючи про себе. Коли вона сказала, що буде співати пісню, вони очікували зовсім не те, що вона виконала.

Читайте також: ЗВИЧАЙНА ДОМОГОСПОДАРКА ВИЙШЛА НА СЦЕНУ І ЗМУСИЛА УСІХ ВІДКРИТИ РОТ ВІД ПОДИВУ

Як тільки заграла музика, бабуся зняла з себе одяг скромниці. Бабуся з’явилася на сцені в чорній шкіряній спідниці, колготках в сіточку і високих чоботях. Але на цьому сюрпризи не закінчилися.

Жінка почала виконувати пісню AC / DC – «Highway To Hell». У неї виявився неймовірно потужний голос, як у справжньої рокерші.

Звуть сміливу бабусю Дженні Даррен. Їй 68 років, але вона не вважає свій вік великим. Навпаки, вона відчуває себе такою ж молодою і енергійною, як раніше. А її виступ – кращий тому доказ.

Тільки подивіться на цю милу на вигляд бабусю. Насправді вона не така скромниця, як здається.

Якщо сподобалося відео, не забудьте поділитися ним зі своїми друзями!

You cannot copy content of this page