fbpx

Батько 4 доньок показав в Інстаграмі, як виглядає батьківство без прикрас – 15 дуууже красномовних фото

Саймон Хупер, батько чотирьох дочок, став успішним автором і сенсацією в Instagram, ведучи хроніку злетів і падінь свого батьківства, пише Пошепки.

Майже 1 мільйон підписників насолоджуються його щоденними історіями, викладеними з великою дозою гумору і без звичайного прикрашання «ідеального батьківства». Саймон пройшов шлях від «24-річного чоловіка-дитини, не підозрюючи про те, що таке буття, до усвідомленого батьківства».

Реальність того, що жінки в його житті завжди перевершують його по чисельності, дала Саймону цінні уроки про батьківство, фемінізм і рівність.

1. «Ні, це не фон, який доповнює сцену в низькобюджетному фільмі жахів «Б». Це той момент, коли мене знімали для моєї книги, і Отті вирішила, що вона перетягне увагу на себе».


Я можу сміятися над цим зараз, але це нагадує мені, наскільки важким може бути виконання найпростіших завдань, коли в безпосередній близькості знаходиться дитина, яка плаче.

2. «Ми поклялися, що не будемо одягати Отті і Даліл однаково, тому що це, відверто кажучи, виводить мене (та інших людей) з себе і ускладнює їх ідентифікацію».


Ми хотіли, щоб вони прийняли свою індивідуальність, були окремими особистостями і проклали свій власний шлях вперед по життю. І що ж хочуть вони? Одягатися однаково, весь день і все життя.

Якщо я спробую запропонувати одяг, який не ідентичний, світ вибyхає криками, які розчиняють барабанні перетинки, і вони обидві роздягаються швидше, ніж модель ню, яка любить свою роботу. У підсумку вони таки носять що хочуть.

3. «Отті і Даліла до сих пір заплутують мене до чортиків, але я починаю бачити відмінності. Їх можна прийняти за нарцисичних малюків, що грають головну роль в дзеркалі, хоча вони явно налаштовані по-різному, коли мова заходить про вирішення повсякденних проблем 18-місячних маляток».


Отті вибрала традиційну позу «обличчям в салат» — стандарт. Даліла думала нестандартно і використовувала грубу силу, щоб подолати гравітацію всієї планети.

4. «Не встигли ми моргнути, як 10 років шлюбу зникли за горизонтом в дзеркалі заднього виду».


Ось план на наступні 10 років — давай просто постараємося менше рoзмножуватися в майбутньому десятилітті.

5. «Мабуть, всім дітям повідомили, що абсолютно нормально робити повну протилежність тому, що їм говорять владні дорослі люди».


Я просто сказав їм «Будь ласка, перестаньте бризкати! Ваша мама вб’є мене».

6. «Той момент, коли на тебе дивляться очима променя смeрті, яке пройшло прямо крізь серце і пішло в землю, не заподіявши шкоди».


7. «У мене Y-хрoмосома, а у жінок Х, але цей мікроскопічний шматочок бiології повинен бути єдиним, що відрізняє нас, коли ми всі подорожуємо в цій подорожі по життю».


8. «Коли після відрядження моє втомлене тiло перетворилося в скеледром, а я отримав список речей, які зламалися, поки я був відсутній».


9. «Тато в пачці і блискітках — сенсорне перевантаження, але їм, схоже, це подобається, і відрив від норми — це те, що нам всім потрібно зараз і знову».


10. «Час лягати спати — старт занять йогою для гіперактивних бурундуків».


11. «Хоч я і не Пірс Броснан, я звик подвоювати цей додатковий «вау-фактор».


12. «Непоміченим героям, старшим братам і сестрам. Ви ще не розумієте цього, але ви ті, хто підтримує нас в здоровому глузді».


13. «Де переодягати дитину, якщо ти — тато?»


14. «Змусити рухатися дитину, яка категорично відмовляється використовувати свої власні ноги для підтримки своєї ваги, може бути настільки складно, що в кінцевому підсумку у вас розвивається нервовий тік».


15. «Коли вони нарешті, заснули …».

Читайте також: Як НЕ ТРЕБА робити ремонт: 17 будівельних маразмів, які точно довели замовників до істepики


Ось вам альтернативний реалістичний і гумористичний погляд на виховання дітей!

You cannot copy content of this page