fbpx

Батько З-х дітей описав, як «легко і просто» минає день його дружини

Бред Кернс – щасливий батько трьох дітей, а ще він письменник і блогер. У своєму блозі Бред розповідає про будні багатодітного батька і чоловіка. Пости Бреда у Фейсбук давно користуються шаленим успіхом як серед батьків, так і серед тих, хто ще не встиг ощасливитися дітьми. Однак один пост чоловіка викликав особливий відгук у серцях читачів його блогу DaDMum. Це була розповідь про, на перший погляд, звичайний день його дружини Сари. Прочитайте його, і ви зрозумієте, чому ця розповідь про будні мами і домогосподарки зібрала тисячі лайків.

«Важкий день сьогодні буде. У нас щомісячна нарада, збереться все вище керівництво. Доведеться п’ять годин їхати на машині і поїзді туди і ще стільки ж назад.

Добравшись, я зобов’язаний буду просидіти там весь день, виконувати різні важливі справи, вести серйозні робочі переговори. Це так вимотує.

А що робить моя дружина? Та нічого особливого.

Їй тільки і потрібно, що розбудити двох синів, одягнути і нагодувати їх, і все це – поки вона годує гpудьми третього.

Потім, звичайно ж, їх потрібно відвести в парк, де вони вдосталь набігаються і накричаться, щоб виплеснути всю свою енергію. Легкотня. Тільки зібрати їх сумки, відшукати шапки, упакувати перекус і запасний одяг, а потім посадити в машину.

Потім, коли вона добереться до парку, їй потрібно буде знову годувати малюка, немовлята – вони такі. З ним же на руках їй доведеться стежити за двома іншими дітьми, катати їх на гойдалках і веселити їх, щоб вони не занудьгували. Простіше простого.

А коли вони повернуться з прогулянки настане пора готувати обід. Ймовірно, діти розкапризуються і відмовляться його їсти. Після вона спробує укласти їх трохи поспати, одночасно роблячи покупки в Інтернеті. Продукти… Ось це життя. Тху… Ніби піти в супермаркет одній з трьома маленькими дітьми так складно.

Упевнений, прокинувшись від обіднього сну діти зажадають, щоб їм дали покататися на велосипедах, машинках, скутерах, будуть носитися туди-назад. А дружина … Вона, напевно, знову буде сидіти і годувати Тедді. О 4 годині дня діти втомляться і почнуть вередувати. Сара буде лаятися з ними через дурні дрібниць на кшталт «не бий брата». Що ж…

Ну а в 5 вона захоче дізнатися, де я знаходжуся і як у мене справи. Продукти ось-ось доставлять, а хлопчаки стоять на головах. Тедді проситься на руки, і їй треба погодувати його і почати вечірній ритуал. Швидше за все, я відповім словосполученням «передзвоню», адже я страшенно зайнятий.

Вона приготує дітям вечерю, простежить, щоб вони її з’їли, кожного покупає, одягне в їх піжами – все це за годину і однією рукою, адже другою вона все ще тримає Тедді. Змучена справами, що не припиняються  і не викроївши за весь день навіть секунди для себе, вона знову зателефонує мені, щоб дізнатися, де я. Вона буде стомленою, спітнілою і втомленою від дотиків. Дратівливою і мріятиме тільки про душ, шампунь і чашку гарячого чаю.

Читайте також: Тиха тpагедія наших дітей, про яку ніхто не говорить

О 7:30 з поважним виглядом я ввійду в будинок після робочого дня. Вона просто сидить в телефоні поряд з дитячими ліжечками, адже дітвора ніяк незасинатиме. Упевнений, продукти ще не до кінця розібрані, тому що вона встигла викласти тільки ті, що зберігаються в холодильнику.

Можливо, мені навіть доведеться готувати нам вечерю.

А у вихідні вона скаже Ноксу, що у нього є мопед, тому що «тато дуже багато працює для нашої сім’ї».

І, як я вже сказав, сьогодні у мене був важкий день.

Спасибі, місіс DaDMum, за все, що ти для нас робиш. Ти наш клей».

Автор – Бред Кернс, блог DaDMum

You cannot copy content of this page