fbpx

Британець, який пішов з родини заради біженки з України, покину свою нову обраницю

Дружина, яку покинув британець заради української біженки(вони приймали українку у своєму домі після початку війни в Україні) виключила можливість примирення з ним і сказала, що «знала, що це закінчиться для них так, але здивована, що так швидко».

30-річний Тоні Гарнетт покинув свою дружину Лорну Гарнетт, після десяти років шлюбу, заради 22-річної українки Софії Каркадим лише через 10 днів після того, як вона оселилася у їхньому домі в Бредфорді.

А зараз, через чотири місяці, Тоні стверджує, що він розійшовся з Софією і прогнав її з їхнього орендованого будинку. Британець звинувачує Софію в тому, що вона не вміє контролювати свою злість, а також втручається в його стосунки з двома доньками.

Лорна каже, що не може публічно говорити про Тоні через судовий розгляд, але вона роповідала своїм друзям, що не прийме його назад навіть «через мільйон років».

В ексклюзивному інтерв’ю таблоїду Тоні розповів: «Я на 100 відсотків закінчив з нею. Ми закінчили як пара».

Тоні стверджує, що остаточну крапку було поставлено після святкування його 30-річчя у їхньому орендованому будинку в Бредфорді, Західний Йоркшир. Він сказав, що викликав поліцію після того, як Софія, ймовірно, пошкодила стіну, що призвело до того, що за адресою прибули поліцейські.

Тоні розповів виданню, як йому «набридло» те, що він назвав її ірраціональною поведінкою протягом чотирьох з половиною місяців, які вони були разом.

Він сказав: «Я більше не можу терпіти її образи чи гнів.

«Я залишив Лорну і своїх двох дітей заради неї, і доклав усіх можливих зусиль, щоб допомогти їй зберегти нас разом.

Я так багато працював, щоб ці стосунки спрацювали. Я знав, що ми виглядатимемо погано, якщо розійдемося, тому що у нас є медіа-профіль і вся увага, яку приділили нам на телебаченні та в Інтернеті.

Мені також було щиро її шкода. Вона залишила свій дім і свою країну, де була війна, і нікого тут не знала.

Так, я відчував і думав, що закохався в неї. Але є в неї сторона, з якою я просто не можу більше миритися. Вона злиться і стає агресивною.

Тоні додав: «Я зробив помилку, вступивши в стосунки з Софією.

Фото: колаж.

09/28/2022

You cannot copy content of this page