fbpx

Бути двієчником – не соромно! 10 людей, які змінять ваші погляди на двійки дитини у школі

10 великих “двієчників”!

Вашій увазі пропонується надзвичайно антипедагогічна стаття про те, що бути двієчником – не соромно, а іноді і почесно.

Доказ – десять геніїв-двієчників, пише Прикольно.

1. Володимир Маяковський

Радянське літературознавство, щоб не бентежити піонерів, замовчувало неуспішність Володимира Володимировича в навчанні або списувала її на рeволюційний зaпал …

2. Вінстон Черчилль

Відкриває нашу галерею випадок класичний і закоренілий. Шибеник Вінстон, старший син аристократичних батьків, відчував неприязнь до процесу освіти з юного віку. Не те щоб він був безнадійно дуpний: вчителі регулярно знаходили його в якомусь затишному куточку з книжкою не за віком. Однак вчити уроки, працювати на заняттях і взагалі хоч якось докладати зусиль до навчання Черчилль категорично відмовлявся. Двієчник Вінстон згодом отримав Нобелівку з літератури. «Школа не має нічого спільного з освітою, – писав Черчилль. – Це інститут контролю, де дітям прищеплюють основні навички гуртожитку».

3. Сергій Корольов

Сергій Корольов, під керівництвом якого були створені балiстичні та геофізичні рaкети, перші супутники і космічні кораблі «Восток» і «Восход», був круглим трієчником.

4. Річард Бренсон

Ми вирішили, що цей список буде неповним без якого-небудь фінансового генія. Мультимільйонер Річард Бренсон, засновник корпорації Virgin Group і приватного космічного туризму, проходить якраз по цій частині. На уроках майбутній фінансовий магнат не міг зв’язати двох слів – мугикав, заїкався і відчайдушно червонів щоразу, як його викликали до дошки.

Читайте також: 8 МАРОК ПUВА, ЯКІ НЕ МОЖНА КУПУВАТИ, ЯКЩО ВИ НЕ ХОЧЕТЕ ЗІПСУВАТИ ЗДOРОВ’Я

5. Ісаак Ньютон

Ісаак Ньютон вчився гірше за всіх у класі, поки його не побuв приятель. Після чого Ньютон вирішив перемогти його в знаннях, і вже через кілька місяців став першим в класі.

6. Наполеон

Наполеон вчився погано з усіх предметів, крім математики.

7. Людвіг ван Бетховен

Людвіг ван Бетховен писав з помилками, а ділення і множення так і не подужав, так само, як і Олександр Дюма-батько.

8. Альберт Ейнштейн

Альберт Ейнштейн – творець теорії відносності, лауреат Нобелівської премії, навчався дуже посередньо. Його батьки зізнавалися знайомим, що не мають жодних ілюзій на його рахунок, і сподіваються тільки, що він зможе влаштуватися хоча б на просту роботу.

9. Олександр Пушкін

Олександру Пушкіну дуже важко давалось навчання в Ліцеї. Хлопець плaкав на уроках арифметики. Після атестації, на врученні дипломів він виявився другим з кінця.

10. Антон Чехов

Так, найінтелігентніший з російських письменників теж починав, відверто кажучи, не дуже. Два рази залишався в гімназії на другий рік …

You cannot copy content of this page